Düş Sokağı Sakini Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2006 Çocukken hangi şarkıları dinlerdik ? Benim aklıma ilk olarak YONCEMİK geldi : )) "Aboneyim abone biletlerim cebimde..." Sonra CARTEL vardı. Ne gruptu ama kasıp kavurmuştu ortalığı. " Cartel 1 numara en büyük cehennemden çıkan çılgın Türk..." diye giderdi bu da, nasılda ezberlemeye uraşırdık : ) Ve de benim o zamanlar acayip hastası olduğum Burak Kut : ) O da uğurlar olsun derdi. " Benimle oynama söyledim sana şansını zorlama uğurlar olsun.." Birde Çelik vardı unutmadan onu da yazim : ) Dum Kah Kah Dum Kah Kah : )) " Ateşteyim ateşte ateşte aklım gitti bir kıza işte hayır mı şer mi bilme ama ateşteyim ben ateşte " Sizin dinledikleriniz kimlerdi arkadaşlar ? Eskilere gidelim biraz : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 eskiden burada bir arkadaş vardıııı, adı amy_lee iydiiii, aynı senin gibi konu başlıkları açardııııı. tıs tak tıs tak dım tıs taak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 o zaman bi moderatör gelsin konuyu arşive alsın : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 başlık aynı değil yahuu sen anlamadın.buna benzer konular açardı demek istedim.belkide ben anlatamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Hımm.. o zaman kalsın konuma elleşmeyin sakın ! : ) Benim gibi konular açıyosa bişilerden anlıyo demek B-) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 o müzigi çok seviyodu sarkı falan sölüyodu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 benim doğduğum gün vanilla ice ' in ice ice baby şarkısı hitmiş ama düş sokağının sölediği şarkılarıda severim... onlarla buyuduk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 ben küçükken şarkı dinlemiyodum çizgifilm hastasıydım gerçi hala severim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 ne şarkısı be siyah beyaz bi televizyonumuz vardı oda trt den başkasını çekmezdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Ne yani tv si ? Şarkılar sadece tv de mi olur ? Radyolar var plaklar var kasetler var.. Hiç biri yoksa en kötü sağdan soldan bişeyler duyarsın... Bak şimdi şey geldi aklıma benim yayyayyee coco jombo yayyayyee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doors Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Benim kucukken en cok soyledigim sarkı Arım balım petegimmiş. Birde Erol Evgin hayranıydım onu hatırlıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 bir vitamin manyagı olarak yaşıyorum bu hayatı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 sende ha axcd... güzeldi ama eskide kaldı bea... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Evet grup vitamin vardı ama sonra Göhkan Semiz öldü çok eğlenceli renkli şarkıları vardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 bir maç için deplasmana gittigimizde dönüş yolunda malup olmusuz burukluk var içimizde yorgunluktan agır basan... arka tarafta yavaşca eski şarkıları söylemeye başlıyoruz arkadaslarla ilhan iremden başlıyoruz mirkelamdan izel çelik ercandan vitaminden vs... turk filiminin efsane müziklerinden susam sokagının muziklerine kadar..hızımızı alamayıp baya eskilere iniyoruz neler geliyor insanın aklına " vay be nerden nereye..." diye söylüyor içinden... o kadar ki "Andımız"a kadar iniyoruz unutanlara da cezasını veriyoruz tabii ... ama son şarkıda herkes acaip duygulanıyor.. cartel "kankardeşler hiçbir zaman ayrılmaaazzzz ayrılmaazzz..." arada sırada hatırlamak lazım eski şarkıları... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 televizyon bile yoktu diyorum ne radyosunden bahsediyosun sen sağdan soldanmış niye yargılıyosun ki yalanmı söylüyorum ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Yargılamıyorum. Arkadaşlarında mı mırıldanmıyordu yanında bişeyler ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Şarkı sölediğimi hatırlamıyorum ama amaa Anne bu sarsıcı tim? ne ne ne ne ? Anne tim tim timmm? Anne nerde? Gibi sorular sorduğumu hatırlıyorum hatırlamsam bile kesindir yanii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 küçükken cem karacanın bütün şarkılarını dinlerdim..hala da dinliyorum.insan sıkılmaz mı hiç yaa ilgimi çeken en önemli özelliği saçlarıydı o zamanlar..şimdi farklı şeyleri ilgimi çekiyo tabi bi de barış manço yu da unutmayalım onun da önemli yeri var.şarkılarını soruyorsanız tüm şarkıları.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Vitamin dinleyen arkadaşları buradan saygıyla selamlıyorum Küçüklüğümden beri acayip severim. Şarkılarındaki isabetli dokundurmaları da çok güldüğüm kliplerini de. Hala seviyorum hala dinliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 ya geçen gün emrah ın bi röportaj ını izliyodum sorular falan işte en sonunda adam bethoven dinliyormusunuz dedi verdigi cvp: hayır dinlemiyorum ama Türkiye ye gelirse konserine giderim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Kırdığı pottan sonra okuyum öğrenmişmidir acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2011 bu şarkı Türk filmlerindede çok çalardı pek severim Santana hehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.