luciddreamer Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2021 Selamlar araştırma yaparken Joy of satan adında bir satanist siteye denk geldim. Orada herhangi bir malzeme olmadan rünleri mantra olarak tirreştirip sonunda olumlama ve imajinasyon yoluyla çalışma gördüm. Ne dersiniz normal bir çalışma olur mu? Yeterli bir sistem mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2021 jos yıllardır bilinen bir site ve topluluk .. yıllar önce baya bi içli dışlı olmuştum linkte ki yorumlarıma bakabilirsiniz .. yeterli açıklamam orada mevcut Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciddreamer Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2021 27 minutes ago, nevermore said: jos yıllardır bilinen bir site ve topluluk .. yıllar önce baya bi içli dışlı olmuştum linkte ki yorumlarıma bakabilirsiniz .. yeterli açıklamam orada mevcut Anladım sitelerinde yazdıkları yazıda geçen uygulama nasıl işe yarıyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciddreamer Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2021 Çalışma şöyle fehu rune var bunu feee huuu şeklinde 64 defa mantra olarak söylüyoruz sonda da sözlerle ve imajine ederek enerjiyi yönlendirme yapıyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciddreamer Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2021 Fikri olan var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azotoht Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2021 5 dakika önce, luciddreamer yazdı: Fikri olan var mı? fikrim var satanic olan her şey tehlikeli gerçi magic ne kadar güvenli orası apayrı ama bakmaktan zarar gelmez denememek en iyisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciddreamer Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 On 2/10/2021 at 7:47 PM, azotoht said: fikrim var satanic olan her şey tehlikeli gerçi magic ne kadar güvenli orası apayrı ama bakmaktan zarar gelmez denememek en iyisi Direk satanik demek doğru değil de bilemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azotoht Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2021 10 saat önce, luciddreamer yazdı: Direk satanik demek doğru değil de bilemedim İşin içinde demonlar var şahsi düşüncem demonlar ile ilgili olan her şey satanic Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.