masal perisi Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2021 Söylemek isteyipte yazamadığınız şeyleri buradan paylaşabilirsiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sehane Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2021 Umarım şu an mutlusundur ve hayatında ki her şey daha iyiye gider. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2021 şöyle bişey varmış: https://goo.gl/maps/oTv2XvKmLteYDg5w7 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2021 Umarım senin için her şey yoluna giriyordur. Sınavı kazanıp hedeflerine kavuşursun umarım. Tüm sıkıntılarının geçmesi dileğiyle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2021 Bi arkadaşım beni affedilmez ilan etti. Olsun o mutlu olsun da. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2021 Taaam mı gızım kendin ol bundan böyle. ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2021 Benim tuzum kuruyken onun canının böylesine acı çekmesi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2021 I don't care. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2021 Umarım sıkıntıların azalmıştır. Hayatın yoluna giriyordur umarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2021 Sıkıntılarının geçmesi dileğiyle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2021 keşke benimle mutlu olsaydın ,ama seni mutlu görmek güzel yinede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2021 Umarım çok mutlusundur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2021 Doğrular seninle olsun. Umarım hayatın daha iyiye gidiyordur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2021 Keşke onunla mutlu olsaydın ama seni mutlu görmek yine de güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2021 Umarım sıkıntıların geçer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2021 ne zaman ki karanlık aydınlanır, herkes evine yol alır. gizemi seviyorsunuz hepiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2022 ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Meraklı Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2022 Keşke senin için yandığımı fark edebilsen belkide beni kaybedince acımasız dünyanın soğukluğuyla (ve sevgisizliğiyle) yokluğumu hissedersin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2022 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
The Giz Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2022 Süt gibisin, beyaz ve ıslak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2022 aferin okuma yazman var demek ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akuma Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2022 ***** ****** konusma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
leya Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2022 ozledim :' 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aishalili Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2022 Hatırla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2022 Kolye al bana, bana kolye al. Zinciri gümüş grisi, taşının içine kendi nefesini koy, çünkü yaşa`ya`mıyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.