astrocat Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2021 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azotoht Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2021 güzel tablo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2021 peki burcun ne ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KingPaimon Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2021 Teşekkürler bu güzel tablo paylaşımı için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2021 On 2/13/2021 at 1:22 AM, KingPaimon said: Teşekkürler bu güzel tablo paylaşımı için. bişe diil ama arkadaşlar paylaşın da burçlarınız ne görelim :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2021 Cedi'mişim ben Yükselenim de Dalu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2021 yazsanıza diip benim yazmamam :blink: akrep yine akrep güneş asc de mizan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KingPaimon Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2021 4 hours ago, astrocat said: bişe diil ama arkadaşlar paylaşın da burçlarınız ne görelim Benim serv ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.