AngelofTarot Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2021 Merhabalar. Anna Franklin peri tarotu destesi gerekmekte. Kutulu ve Kitapçığının olması önemli. Sıfır ve ya ikinci el fark etmez; Kartlar çok eskimemişse eğer her türlü satın alınacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2021 PDF i yok mu bunların matbaada basilmaz mı? Çok malca bir soru mu oldu? Xd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 bulursanız yaptırırsanız ben de alırım ama böyle 75₺ filan vermem ? https://www.nadirkitap.com/peri-tarotu-peri-halkinin-kehaneti-60-kart-kitap-kutulu-set-tarot-fali-kartlari-anna-franklin-resimleyen-paul-mason-kitap14369910.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 Kehanet kartlarının geneli bu civarlarda satılıyor. Youtube'daki tarot kanallarından öğrendiğim kadarıyla piyasada Katina destesi ve kitabı tükendiği için bastırıp satanlar var. Peri tarotunu da belki bu tür satış yapan yerlerden bulabilirsiniz.. Bir tanesi Gardrops uygulamasında deste123 nickiyle satış yapıyor. Onun elinde çeşitli kehanet kartları var ama tek tek ismini belirtmediğinden bilemiyorum elinde neler var. Kişiyi tanımıyorum, hiç alışveriş de yapmadım bu arada. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 ohannes! @astrocat 75TL yi beğenmezken, deste123@gardrops'da 110tl deste başı. @Apotheous, @AurorA'nın dediği gibi satış yapmayacaksan çok çok çok pahalıya gelir. Bu arada amazon aynı desteye 30$ fiyat biçmiş. 30x7=350 gayme yani 75tl bence gayet makul görünüyor. Yine de Nadir'den alırken satıcıyı arayıp pazarlık etmek şart. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 Nadir'deki de satılmış zaten Sanırım rakamlar o yüzden hepten uçmuş 1 dakika önce, MZ1vdnW0mtQ yazdı: ohannes! @astrocat 75TL yi beğenmezken, deste123@gardrops'da 110tl deste başı. @Apotheous, @AurorA'nın dediği gibi satış yapmayacaksan çok çok çok pahalıya gelir. Bu arada amazon aynı desteye 30$ fiyat biçmiş. 30x7=350 gayme yani 75tl bence gayet makul görünüyor. Yine de Nadir'den alırken satıcıyı arayıp pazarlık etmek şart. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 valla beğenmem giderim başka oracle destelere 120₺ veririm en azından sıfır bana özel olur ? küçük kentlerde tanıdık varsa kitap evlerine baktırılabilir bazen olmadık kartlar olmadık yerlerde çıkabiliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 Tükenmiş bir şeyi ucuza bulmak biraz zor olur herhalde. Boşa ararsın. Ve seri üretim olan bir mal nasıl sana özel olabilir ki? @Witch Of RainRainRainRainRaiRainRaRaiRainRaRainRainRainRainRaiRainbh Bu ne oldu böyle? Witchi etiketleyip bı örnek verecektim vazgeçtim. Ve karmaşaya bak. Sevgili adminlerimiz böyle bir sorun var sanırım. Etiketi silemiyorum. Hogwarts ogrencilerinin gidip fabrika çıkışı asa almaları diyecektim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2021 6 minutes ago, Apotheous said: Tükenmiş bir şeyi ucuza bulmak biraz zor olur herhalde. Boşa ararsın. Ve seri üretim olan bir mal nasıl sana özel olabilir ki? bazen zor dediklerimizin olduğunu biliyoruz. mesela geçenlerde katina destesi bulabilmiş birisiyle konuşmuştum. gayet de normal ffiyata almıştı. herkes için değerli olmayan şeyler...olasılığa inanmıosan zaten aramasan da olur tabii. paketi sıfır açınca sana özel yani ilk senin enerjinle kullanılmış olur. özel olarak tek sende olan deste diye anladın sanırım. onları da yapanlar var. o da mümkün... 1 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2021 11.02.2021 - 14:30 tarihinde, astrocat yazdı: en azından sıfır bana özel olur ? Bu ne kadar doğruymuş yalnız... Bugün anladım... Aldığım destelerden biri muhtemelen kullanılmış desteydi, gıcık gıcık cevaplar veriyordu sürekli Bugün gelen bir desteyi yeni açtım paketinden, doğrudan uyumlu gibiyiz... Çok fark ediyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2021 1 minute ago, AurorA said: Bu ne kadar doğruymuş yalnız... Bugün anladım... Aldığım destelerden biri muhtemelen kullanılmış desteydi, gıcık gıcık cevaplar veriyordu sürekli Bugün gelen bir desteyi yeni açtım paketinden, doğrudan uyumlu gibiyiz... Çok fark ediyor. buhurlayabilirsin o diğer desteyi hangi desteyi aldın keyifli kullanmalar ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2021 2 dakika önce, astrocat yazdı: buhurlayabilirsin o diğer desteyi hangi desteyi aldın keyifli kullanmalar ?? halletik şimdi aramız iyi ama düzelene kadar biraz zorladı beni :))) o dediğim destenin adını bilmiyorum. yeni aldığım deste tanrıça rehberliği kehanet kartları iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2021 2 minutes ago, AurorA said: halletik şimdi aramız iyi ama düzelene kadar biraz zorladı beni :))) o dediğim destenin adını bilmiyorum. yeni aldığım deste tanrıça rehberliği kehanet kartları iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bu arada dişil enerji ??? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rosess Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2021 www.katinadestesi.com dan bulabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2021 uçan gıda fiyatlarına çözüm olarak tüccarın, marketçinin enseninde boza pişiren hükümet şu tarot işine de el atsın gözünü seveyim. 100'e de 400'e de deste var. resimli kuşe değil mi nihayetinde bu! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.