Medeya Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2021 Cadılar için parfüm tarifleri ~ ( Alıntıdır . ) Ay rahibesi parfümü . 1 damla Queen of the Night yağı , 3 damla gül yağı ve 1 damla limon mineçiçeyi yağını koyu kahverengi ve ya mavi bir yağda 4 ons beyaz alkollü içkiye ekleyin . Birleştirmek için karıştırın . Toprak ana parfümü . Eşit miktarda gül ve paçuli yağı karıştırılır ve birleştirmek için kombinlenir . Bir cadı sanatı . 8 ons alkoııü içkiye 60 damla misk , 30 damla keten ( amber ) ve 30 damla bergamot yağı ekleyin . Kuvvetle sallayıp birleştirin . Sonra 22 damla karanfil ve 8 damla tarçın yağı ekleyin ve karıştırın . Katı lavanta parfümü . 4 ons balmumu 1/2 fincan tatlı badem yağı , 1 çorba kaşığı lavanta yağı . Balmumunu çift kazanda yağda eritin . Ateşten alın . Uçucu yağı karıştırın ve bunu 1 dakika boyunca devam ettirin . Kaplara dökün ve katılaşana kadar tamamen soğumasını bekleyin . Güneş tanrıçası parfümü . Eşit miktarda tarçın , limon ve ylang ylang yağlarını karıştırarak birleştirin . Bir sevgili çizmek için parfüm sevin . Bir bardak kaynak suyuna bir tutam açı biber , biberiye , 3 damla yasemin yağı , 3 damla da kendi kanınızdan ekleyin ve kısık ateşte pişirin . ~ Ateşten uzaklaşın , karıştırarak söyleyin : - Merak et , büyümü taşı ( İSİM ) , beni iyi sevsin , otlar ve kokular ( İSİM ) - ı benim yapar . ( İSİM ) aşkını bana çevirdiyimi görecek . So mote it be ( kutlu olsun ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.