astrocat Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2021 Ölümden sonra bizi ne bekliyor? Bu belgesel dizisi ölüme yakın deneyimler, reenkarnasyon ve paranormal olaylar hakkındaki kişisel öyküler ile araştırmaları keşfe çıkıyor. 1 Sezon / 6 Bölüm 1. Bölüm: Ölüme Yakın Deneyimler 2. Bölüm: Medyumlar (Kısım 1) 3. Bölüm: Medyumlar (Kısım 2) 4. Bölüm: Ölülerden İşaretler 5. Bölüm: Ölüleri Görme 6. Bölüm: Reenkarnasyon *Netflix Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2021 2017 yılında Leslie Kean tarafından yazılan aynı isimli kitabın, yönetmen Ricki Stern tarafından belgesel dizi haline getirilmiş hali... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2021 ya bi heves izledim ama açıkçası çok yapmacık geldi .. ne diyorsun ? belki ön yargılı izlemişimdir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2021 valla ben izledim hepsini sonuçta böyle bi çalışma daha önce bu şekilde yapılmamış ya da haberim yok ... verilen bilgilerde parapsikoloji adına doğrular da var kolpa uygulamacılar da gösterilmiş... sonuçta her türlü hali görülüyor. ama bir supernatural değil tabii :)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.