astrocat Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2021 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Benim de matematikse ve sosyal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 ?analitik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tusit Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Ben 1+1+1... şeklinde ezberledim.Hangi gruba giriyorum şimdi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 sen söyle ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tusit Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Hamal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 hamal ve analizci bari ? 1 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Ben zekasızım. Uydur uydur yaz. Yasak ve baskıyı kanıksayan medyanın işi gücü bu oldu gitti. Sınav kazandıran problem şu: Onbir rakamlı bir sayı kaç farklı şekilde gruplanır? Liste o kadar kısa ki... Örneğin 454,515,461 gibi... Merak edip açmadım bile ama iyi tuttu. Örneğin dün ekşide gündemden düşmedi. Tahminimce en büyük ilgiyi zorla eve kapatılan 65+ yaş gençlerden gördü bu "haber". 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Sayılarla da ilgisi var ki... Benim arada birbirinin aynı 2 rakam var tekrar eden. Haliyle onları 2li söylediğim için, onların denk geldiği yere göre zekam şey oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeI Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2021 (düzenlendi) Hiçbiri uyuşmuyor... Umarım fazla zekiyimdir. Şubat 20, 2021 ArchangeI tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2021 11 hours ago, ArchangeI said: Hiçbiri uyuşmuyor... Umarım fazla zekiyimdir. senin ezber nasıl? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeI Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2021 22 saat önce, astrocat yazdı: senin ezber nasıl? 2+2+3+3+1 Bu tablonun bir insanın zeka türünü belirleyebileceğini düşünmek bir yana, milyarlarca insan beyninin sayısız ezberleme kombinasyonunu 9 a düşürmek ayrı bir ironi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2021 bence biraz fazla ciddiye alınıyor ? eğlenmenize bakarsanız daha iyi olur arkadaşlar?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sehane Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2021 Hmm. Sonuç analitik çıktı ve bu tanımı hesaba katarsak,: Quote Analitik zeka, bir konu da veya bir olay karşısında hemen çözüm odaklı düşünen zekaya denilir. Bir problemi veya konuyu tümdengelim yöntemi ile alt konulara ayırıp, her bilgiyi ayrıca değerlendirebilme yeteneğidir. ... Analitik düşünme yeteneği olan kişiler, karmaşık yapılar karşısında pratik çözümler üretebilirler. Oldukça tutarlı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LeasPetrichor Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2021 Sosyal ve müzikal ama bir bilseniz eminim sizde benim gibi ezberlersiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2021 Ben yokum ..k listede. Örnek vermek gerekirse ; 85,497,544,859 : Seksen beş milyar dört yüz doksan yedi milyon beş yüz kırk dört bin sekiz yüz elli dokuz. ( Numarayı salladım tabiki t.c kimlik numaram değil ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balian Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2021 3+4+2+2 ezberleme şeklim ama listede yok ve en yakını 4+4+3.Bu konuya benzer bir konu daha vardı,tam hatırlamıyorum,sözdebilim ile ilgiliydi galiba. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.