Jump to content

Böyle Bir Göl Gördünüz Mü?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı: (düzenlendi)

87.jpg

88.jpg

89.jpg

Çok değişik bir hali var..Bu değişik hali de krater gölü olmasından geliyor sanırım...Etrafındaki kızıllıkta kükürtten dolayı olsa gerek :blink:

Ama belfalas coğrafya prof. u der ki bu bir gayzer :D Daha fazla ayrıntı için bknz: Belfalas ın profilinden mesaj yaz butonuna başvurabilirsiniz :rofl:

AurorA tarafından düzenlendi
Ölü Resimler Temizlendi
Yanıtlama zamanı:

Öyle düşünmüyorum düşündüklerimi resimlerin altına yazdım ama...Bilmiyorum çok ilginç...

Yanıtlama zamanı:

Teşekkür ederim ... :) Off burada da sular eksik..Suya hasret kaldık :( ..Girip içine yüzmek vardı şimdi :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

bu krater gölü değil.kalkerli bir alanın tada kireçtaşının allttaki su kaynağı tarafından çözülmesiyle ortaya çıkmış bir göl olması çok muhtemel

Yanıtlama zamanı:
yaaaa nie özendiriosun şimdi bniidee, hadi gel gidelim silent ne dersin:D

Girelim valla Victoria güzel olur:cool: :D

Belfalas uzmanımız olaya el attı :cool: Ne biliyim öyle geldi tam bende bilmiyorum tahmin..:blink:

Yanıtlama zamanı:
:D:D reca ederim ne demek coğrafya ve jeolojinın hastasıyımdır:) bana böyle güzel bir fotoğraf inceleme fırsatı verdiğin için bizzat ben teşekkür ederim:D
Yanıtlama zamanı:

Aman teveccühünüz efendim :D Bende coğrafyadan hiç anlamam ..O nur ışığınızla aydınlattınız , gönüllerimizin iklimine hitap ettiniz sefa verdiniz , ruhumuzda neşe çiçekleri açtırıp huzur meltemi estirdiniz :D:D

Yanıtlama zamanı:

:D:D:D trt gibi olduk:D

bu arada bu gölcüğün adı "morning glory pool"dur yellowstone milli parkındadır ve bir gayzer dir. alttaki sıcak su kireçtaşını eriterek oluşturmuş. çevresindeki kırmızı ve sarı kısımlar sıcak havalarda ortaya çıkan bakterilerdir ve soğuk havalarda görülmez.malesef son yıllarda turistlerin eline geçirdikleri herşeyi içine atmalarından dolayı kirlenmeye yüz tutmuştur:(

gaza geldim daha bi açıklama yapıyım dedim:rofl:

Yanıtlama zamanı:

ortakım benım sagol paylasım ıcın!;)

belfalas hocam sende sagolasın bılgılerı ıcın!:)eyw!

saygı ve sevgılerımle!!!

Yanıtlama zamanı:

Seni bu gölde yüzmeye davet ediyorum bu bilgilerinin karşılığı olarak :rofl: gene geyiğe sardık yalnız..Kanımızda var ya :rofl:

Sende sağol ortakım! :)

Yanıtlama zamanı:

silent.... ben ürktüm yaaa nasıl göl o öyleee içine girdiğimi hayal ettimde baya garip bi duyguya kapılıyo insan:Dellerine sağlık

Yanıtlama zamanı:

Teşekür ederim Karahulk :) Bende giremem de hayal işte :rolleyes:

Valla Belfalas ben demedim bak sen söyledin bende öyle fikirler yoktur yani:rolleyes::D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...