UmuTDemiR Oluşturma zamanı: Mart 8, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 8, 2021 Öncelikle merhaba, bu konuda bir bilgim yok, yıllarca hep uzak durmaya da çalıştım hatta ama ailenizden birinin başına gelince duramuyorsunuz. Öncelikle, özellikle bu bir haftadır çok kötü annem, bundan önce de kötüydü, yakın bir dönemde çok büyük travmalar yaşadık. Kendisinin durumundan bahsetmem gerekirse; Sürekli yorgun, ve sancılı. Tek başına kalamıyor, sesler duyduğunu söylüyor, banyo yapamıyor, başından aşağı su döktüğümüzde nefesi kesiliyor hemen elleriyle sımsıkı bana tutunuyor. Sürekli intiharı düşünüyor, sadece beni düşündüğü için yapmadığını ama istersek beraber yapabileceğimizi bir kaç kez söyledi, ben bir kere kendisini denemek için onayladığımda çocuklar gibi sevindi... Ben bütün bunların psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyordum ve hatta doktora da gittik. Ancak dün gece ikincisi olmak üzere iki kere vücudunun her tarafı kesik bir biçimde uyandı. Kendisine karşı büyü yapıldığını biliyoruz, bizzat babam iki kere yakalandı bize, ve babamın çevresinden bir kaç kadının daha annemle uğraştığını biliyoruz. Şimdi sorum şudur, ne yapmalıyız? Bilgim olmadığı için kendi başıma ya da sağdan soldan duyduğum yanlış şeylerle bir şey yapmaya çalışıp durumu daha kötü hale getirmek istemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Ergül Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2021 bence psikoloğa götürmelisiniz, gece uyanıp kendide kesmiş olabilir bilemezsiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UmuTDemiR Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2021 Kesikleri gördüm, ayrıca kendi elinin ulaşamayacağı yerler de kesik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Medeya Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2021 3 saat önce, UmuTDemiR yazdı: Kesikleri gördüm, ayrıca kendi elinin ulaşamayacağı yerler de kesik. Benim fikrimce geceleri odasına kamera koysanız ( onun haberi olmadan ) belki sebeb belli olur . ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.