Protew Oluşturma zamanı: Mart 9, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 9, 2021 İzmirde yaşıyorum ve bir cadı kovanına, topluluğuna dahil olmak istiyorum fakat bunu nasıl yapacağımı, nereden bulup da iletişime geçeceğimi ve kendimi nasıl geliştireceğimi hiç bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laviniay Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2021 Merhaba, ben de aynı şekilde cadı topluluğuna dahil olup başlamak istiyorum. Sen başlayabildin mi? Başladıysan cevap verip bana da yardımcı olursan sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laviniay Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2021 Bu arada ben de İzmir'de yaşıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anka Sucu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2021 İzmir gibi bir yerde coven bulamamak... Discord üzerinden farklı topluluklara dahil olup yeni insanlarla tanışabilirsiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isisra Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2021 Merhaba Adana'da yaşıyorum Böyle bir topluluk varsa ya da discord sunucusu ulaşmak isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.