Kinyas Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2007 Avustralya'nın Sidney kenti sakinleri sabah kalktıklarında sahili tamamen kaplayan köpüklerle karşılaşınca gözlerine inanamadı. Birçok kişi denize girmek yerine gün boyu köpük banyosu yaptı. Bilimadamları ise köpüğe deniz kirliliği, tuz ve kimyasalların neden olduğunu belirtti.İncelemeler devam ediyor. http://img511.imageshack.us/img511/5061/foambeachi2bb1fe5b5ni4.jpg Haber Vitrini / 27 ağustos 2007 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 vaauwww ölecekler beee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 süperr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Ölmenin zevkli yanı da bu işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 bi türkler yapar sanıodum tehlikeli bi atıkta eğlenme işini:D helal olsun avustralyalılar:D içine ettik dünyanın beaa!! bi an önce silinse de insanoğlu bi rahat etse doğa ana:/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Cidden ya doğa isyanda...Hocam siz buna da bir çözüm bulursunuz artık O deeerrriiiinn coğrafya bilginizle Belfalas sen insanda geyik yapma isteği uyandırıyorsun ne yalan söylim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Aslında aklımda süper bir proje var.Bu projeyi hayata geçirebilirsem hem doğa tamamen yanilenecek hem de darwinin evrim teorisi kanıtlanacak.Aynı zamanda bizler de çok merak ettiğimiz tanrımıza kavuşacağız:DSadece organik molekülleri yok eden bir silah yaratmalı ve bütün dünya üzerinde kullanmalıyız.Böylelikle hayat sonlanacak ve dünyada sadece inorganik maddeler kalacak.Eğer tekrardan doğa oluşmaya başlarsa darwin haklı,yok oluşmazsa masum kurbanlarımız cennete ben de cehenneme gidicem:DNe diyorsunuz denemye değer mi? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 çok güzel goruntuler:) eline saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Ensiferum13 senin tahtı almaya çalışıyorum Teşekkürlr.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Çok ilginç de Avustralya'da şu anda ilkbahar yaşanıyo Mart başı gibi mevsim normalleri nasıl denize giriyo bunlar ya:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 walla bu performans devam ederse alacak gibisin tahtı silent:) ellerine sağlık.......... orada olmak isterdim yaaa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 geceleyin temizlik malzemesi taşıyan gemi batmış olmasın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Aslında aklımda süper bir proje var.Bu projeyi hayata geçirebilirsem hem doğa tamamen yanilenecek hem de darwinin evrim teorisi kanıtlanacak.Aynı zamanda bizler de çok merak ettiğimiz tanrımıza kavuşacağız:DSadece organik molekülleri yok eden bir silah yaratmalı ve bütün dünya üzerinde kullanmalıyız.Böylelikle hayat sonlanacak ve dünyada sadece inorganik maddeler kalacak.Eğer tekrardan doğa oluşmaya başlarsa darwin haklı,yok oluşmazsa masum kurbanlarımız cennete ben de cehenneme gidicem:DNe diyorsunuz denemye değer mi? :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 rüya gibi........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 ben köpüğe benzetemedim kar'a benziyorr... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Kar mı ilginç bir teori Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Ensiferum13 senin tahtı almaya çalışıyorum Teşekkürlr.. ensi bu konuyu acsaydi baslik "bu denizde yuzer misiniz?" olurdu bence.. .. (aman yanlis anlama snn baslik da guzel..) ama tarzlar farkli .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 böle bir olay olmuş olsa dünya basınında yer alır yahuu... ya akar yada fotomontaj Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 su denızden kopukde yıkanmak kalıyor gerıye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 çok güzel be.... ne var bizinm buralarada böle köpükler uğrasa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 gercekten ilginç goruntuler..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 ensi bu konuyu acsaydi baslik "bu denizde yuzer misiniz?" olurdu bence.. .. (aman yanlis anlama snn baslik da guzel..) ama tarzlar farkli .. Yok anladım Seven Bende kendi kulvarımda tahtı kaparım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 kööööpükkkk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tintintin Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 süper bi göruntüü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmoon1111 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 çok enteresan. tabiat insan oğluna e mail den mesaj atıyo. beni daha fazla kirletme diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.