Anka Sucu Oluşturma zamanı: Mart 16, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 16, 2021 (düzenlendi) Ateşten korkan güçsüzler, Topraktan beslenen iblisler ve biz; Bir başına direnen ümitsizler, ucubeler- Bekleyişleri ürkütmezken bizleri Sular yükselir Daha da boğulur utançlarınız Ahımız kalır kahkahayla gülenlere ardımızdan, İs kokulu dualar vardır duyanlara Ölümden korkan güçsüzler, Topraktan beslenen iblisler ve biz; Gireriz yine bağ bozumlarına Şarap ve arzu daim olsun diye Keskin kılıçlar taşırız omuzlarımızda İblisler ve biz Gölgeler bırakırız ardımızda Küçük patika yollarda kuzgunlar Diz çökün önümüzde Armağan ediyoruz Ölümü ve kurtuluşu size -KARA GEZGİN Mart 16, 2021 Anka Sucu tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Ergül Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2021 güzel şiirmiş bilader Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anka Sucu Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2021 5 dakika önce, Ali Ergül yazdı: güzel şiirmiş bilader Olsa olsa burada denk gelirdik zaten. Bu arada belirtmemde fayda var şiir bana ait değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Ergül Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2021 1 minute ago, Anka Sucu said: Olsa olsa burada denk gelirdik zaten. Bu arada belirtmemde fayda var şiir bana ait değil. şiir yazıcak kabiliyet var sende muhtemelen kendi şiirlerinde vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anka Sucu Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2021 2 dakika önce, Ali Ergül yazdı: şiir yazıcak kabiliyet var sende muhtemelen kendi şiirlerinde vardır. Eh arada sırada bir şeyler karalıyorum ama iyi bir yazardan ziyade iyi bir okuyucu olduğumu düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.