drnmvi Oluşturma zamanı: Mart 28, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 28, 2021 Herkese Merhaba Bu işlerde çok bilgim yok sadece büyüyle ilgileniyorum ama son zamanlarda kafama bir soru takıldı. Astrolojik doğum haritası büyü yaptırdıktan sonra değişir mi? Ya da doğum haritası açıldığı zaman büyü yapılacağı çıkar mı? Bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim. Örneğin; doğum haritama göre x kişisiyle barışma gözükmüyor fakat ben büyü yapıp bunu yine de değiştirebilir miyim? Şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taratolojist Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2021 Büyü kaderi değiştirmez erteler diye biliyorum,yani ruhsal bağlantında yoksa imkansız gibi bir şey diyelim ki oldu aranızdaki mutluluk ortadan kalkabilir,ruhsal bağlantın varsa kavuşma süresini etkileyip aranızda karma yaratabilirsin,benim bildiklerim bu şekilde yine de soruna bir astrolog yardımcı olabilir bence,iyi/kötü tesirini bilir kişi daha iyi anlatır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berfnnnnn Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2022 Merhabalar doğum haritası baktırdığımız kişi doğum haritasındaki bilgilerle bize büyü yapabilir mi?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2022 10 saat önce, Berfnnnnn yazdı: Merhabalar doğum haritası baktırdığımız kişi doğum haritasındaki bilgilerle bize büyü yapabilir mi?? Kişisel çalışmalar için gerekli doneler varsa elbet mümkün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Azazelderziel Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2022 14 hours ago, Berfnnnnn said: Merhabalar doğum haritası baktırdığımız kişi doğum haritasındaki bilgilerle bize büyü yapabilir mi?? esenlikler, gerekli bilgileri kişiye vermişseniz mümkündür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mustafas88 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2022 28.03.2021 - 14:03 tarihinde, drnmvi yazdı: Herkese Merhaba Bu işlerde çok bilgim yok sadece büyüyle ilgileniyorum ama son zamanlarda kafama bir soru takıldı. Astrolojik doğum haritası büyü yaptırdıktan sonra değişir mi? Ya da doğum haritası açıldığı zaman büyü yapılacağı çıkar mı? Bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim. Örneğin; doğum haritama göre x kişisiyle barışma gözükmüyor fakat ben büyü yapıp bunu yine de değiştirebilir miyim? Şimdiden teşekkürler. kaderini değiştirmez ama doğum haritanı erteler istisnalar hariç yani 1 kişinin başından geçen olayı okumuştum büyü yapan kişinin kabiliyetine bağlı diyelim yani worldclass olması gerek o derece iyi onunda seninle işi olmaz diye tahmin ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mustafas88 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2022 30.08.2022 - 01:30 tarihinde, Berfnnnnn yazdı: Merhabalar doğum haritası baktırdığımız kişi doğum haritasındaki bilgilerle bize büyü yapabilir mi?? evet ama etkisi sınırlı olur şahsi bir eşya veya dna taşıyan bir örnek vermediysen tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.