FENRİS0 Oluşturma zamanı: Mart 29, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 29, 2021 Bugün ilk defa yapmaya çalıştığım astral seyehati denerken değişik bir olay yaşadım yapacağım sırada gözümün önüne bi kadın geldi bu kadın bana küçümseyici bir şekilde baktı ve kahkaha attı ardından dilini çıkardı sonra aniden gözlerim açıldı korkudan elim ayağım tutmuyordu bunu düzeltmek için ne yapabilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lich Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2021 Esenlikler. Yaşadığınız şeyin bir placebo olduğunu düşünüyorum. Psişik açıklığınızı geliştirip "Astral Projeksiyon" tekniğini biraz daha çaba sarf ederek deneyin. Eninde sonunda başarılı olacağınızın garantisini verebilirim. İyi akşamlar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kkertenkeleee Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2021 ilgini çekeceğine inanıyorum ziyaret etmelisin https://www.mrpolako.com/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.