KedWolfY Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2021 (düzenlendi) Bir şey merak ediyorum uzun zamandır, burada yazmak istedim. Duşta, arkadaş ortamında uykumda vb yerlerde kendimi hep "27 tane olacak" diye söylenirken yakalıyorum. Bir yerden aklımda kalma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Transa girmiş gibi bunu sayıklıyorum bazen,uykumda çok net bir şekilde bunu tekrarlamıyormuşum defalarca . Ürkütücü bir hal almaya başladı, Acaba bunun benim bilmediğim bir anlamı olabilir mi veya fikir yürütebilecek birisi var mı merak ediyorum. Mayıs 11, 2021 KedWolfY tarafından düzenlendi Ekleme yapmak istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2021 yaş kaç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KedWolfY Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2021 17.05.2021 - 11:04 tarihinde, astrocat yazdı: yaş kaç 16, sence bir ilgisi var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2021 9 minutes ago, KedWolfY said: 16, sence bir ilgisi var mı? hala devam mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KedWolfY Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2021 17 saat önce, astrocat yazdı: 17 saat önce, astrocat yazdı: hala devam mı? Evet, düzensiz aralıklarla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astrocat Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2021 37 minutes ago, KedWolfY said: Evet, düzensiz aralıklarla obsesif kompulsif misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KedWolfY Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2021 (düzenlendi) 6 saat önce, astrocat yazdı: obsesif kompulsif misin? Bildiğim kadarıyla hayır, değilim. Öncesindede yaşadığım paranormal diyebileceğim deneyimlerim oldu ama bunun üzerine ilk defa düşüyorum. Temmuz 3, 2021 KedWolfY tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.