vadel Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2021 bir sorum olacak, bir insanın çevresindeki bir çok insana zarar veren düşünceleri ve tavırları var, bu düşünceleri ve bu karakteri değiştirmek mümkün müdür? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uurbey06 Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2021 Biraz pesimist bir yaklaşım olacak fakat insanın düşünceleri ve karakteri değişmez,insan asla akıllanmaz düzelmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azbogah Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2021 Evrende her şey bir akış ve değişim içerisindedir. Doğru yönlendirme ile bir insanı değiştirmek de fazlasıyla mümkündür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
The Last Doctor Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2021 Ona bir arkadaş ortamındayken birine kötü bir şey söylerse ona bunun yaptığının ne kadar kötü ve acizlik sebebi olduğunu söyle belki o anda üzülücek ve şaşıracaktır ancak yalnız kaldığı zaman yaptığının ne kadar kötü bir şey olduğunu akıl edecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2021 İnsanlar ya manevi ruhsal eğitim ile değişirler yada yoğun ızdıraplar sonrasında ama emin ol değişirler... Güneyle Kuzey, Doğu ve batı, sıcak ve soğuk, siyah ve beyaz. Dibime kadar zivt karasıydım ve hayat beni sildi süpürdü temizledi parlattı... Gelecek ne getirir bilinmez ama siyah beyaz olduysa belki travmatik bir olayda beyazı yeniden çok koyu bir siyah yapabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.