Apotheous Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2021 Tanrı veya Tanrıçaya vb diğer şeylere söylemek veya kusmak istediklerinizi yazabileceğiniz başlık. Asıl olan kaybolduğu için bunu açıyorum, Bir gün bulunursa buna gerekli işlem yapılır. Yaratanın şikayetlerimizden kaçmasına izin veremem. 1 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2021 Bir gün karşılıklı içelim şu sigaraları ne dersiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2021 Görüyorsun, sıkıntıdan başıma dert açıyorum. Geceyi yine lullaby ile kapatıyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2021 Ne giden var ne beklenen yarınlardan artık... Ne yaşattın sen bu adama be? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aksusarya Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2022 İstifa da Bir Hizmettir. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2022 Hiddetimle kudretini sarsasım var. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aishalili Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2022 Kendine arkadaş yaratsan yetmezmiydi yalnizlığına neden bukadar insanı yarattın ? 2 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2022 Ben bu oyuna daha fazla katlanamayabilirim haberin olsun. Her an alt F4 koyup hatta pcnin fişlerini çekip kendimi ilk köprüden atabilirim. Hani orada biri yada birileri varsa artık şu hayata biraz canlılık gelmesi lazım. Kanım akmıyor lan artık buz yanımda soğukluğundan utanır. Ne sevme kaldı ne merak... Benim hayatımın keyfini benden başka herkes sürüyor. Bir yarısını çip ettik diğer yarısını ettirmeye pek niyetim yok. Gerekli güncellemeleri yapın artık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aksusarya Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2022 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2022 Bi osursam bütün Asgard yıkılır asdadgfggdg 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2022 Güzel hamle çok güzel. Açtığım bütün kapıları kapatıp kitliyorsun tekrar. Kapılar tükeniyor sıra duvarlara gelecek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Münzevi Büyücü Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2022 Hayatlarınız içinde var olan çıkmazlarınız için suçlu aramaktan vazgeçin, bunu basit insanlar yapar.Başınızı kırların üstüne doğru kaldırın ve gök yüzünü görün.Görebilene ışığı sonsuz, bilgelikle yaklaşana anahtarı bakidir.Sadece sığ düşüncelerden kurtulup neyin ne olduğuyla alakalı sorgulama yapmakla alakalı.Hak edene hakkını veriyor, otuzlu yaşlardayım çok örneğini gördüm film şeridi gibi.Umarım ışığı bulursunuz. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Münzevi Büyücü Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2022 Raporladım sayfayı....Ele avuca gelen okuduğmuzda vay be dediğimiz hadiseler paylaşın hayranlık duyalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2022 Başka yer, başka zaman. Ben buraya ait değilim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2022 (düzenlendi) Yaşamayı beceremiyorum. Temmuz 21, 2022 Apotheous tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2022 İngiltere'deki bir stüdyonun yarattığı oyun çok daha başarılı knk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kardeln_b Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2022 (düzenlendi) gerçekten yoruldum artık, gücüm kalmadı. Bir şeyler olacaksa olsun çünkü beklemek bile yoruyor bir süre sonra. Her şeyi düzeltmeye çalıştıkça bir engel çıkıyor karşıma, belki daha iyisi için böyle oluyor ama artık daha iyisini yaşamak istiyorum, yeterince çabaladık ve bekledik bence. Temmuz 23, 2022 kardeln_b tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2022 Hissetmediğim yada deneyimlemediğim bir şeye inanmak tamamen egoizmimin eseri. Hissetmediğim sürece artık bu kavrama itiömat etmemeye karar verdim. Elveda tuhaf tanrı düşüncesi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aishalili Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2023 Ölüm ver tanrım ayrılık verme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.