PoineS Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2021 Merhabalar. Son bir kaç aydır bir iki çakramın kapalı olduğunu fark ettim. Ve çakralarımı temizlemek istiyorum ama çok faydalı bir yardım alamadım bu konuda. Sadece 720-852 Hz. meditasyon dinlemenin yeterli olacağını söylediler ve bundan emin olamıyorum. Bunun yanında 3. gözümü de açmak istiyorum fakat bana ne gibi bir artısı olur kestiremedim. Hayatımda biraz kolaylaşma, sınavlarda ya da herhangi bir konu da karar verirken benim için bir fayda sağlar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
leya Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2022 selamlar gec oldu ama cakraların kapanması dogru bir tanım olamaz cunku cakralar kapanmaz, ama bazı sorunlar meydana gelebilir. temizlemek konusunda forumda pek cok calisma var. 3. goz dedigin sanirsam ajna cakrasi. dedigim gibi acmak olmuyor istedigin durum, ayni sekilde cakra calismalarinin birbirinden bagimsiz yapilmasi pek dogru degil. sadece biri uzerine yogunlasmayi dogru bulmuyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.