pyarila Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2021 Öncelikle merhaba ben bu konularla ilgilenmeye başlayalı çok olmadı yani yeniyim sayılır, bu konular hakkında bana yardımcı olabilecek kitaplar önerebilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2021 48 dakika önce, pyarila yazdı: Öncelikle merhaba ben bu konularla ilgilenmeye başlayalı çok olmadı yani yeniyim sayılır, bu konular hakkında bana yardımcı olabilecek kitaplar önerebilir misiniz? kitap tanıtım ve eleştri bölümüne zaman zaman ekliyorum . bu konular demişsiniz ama hangi konular biraz daha ayrıntı verirseniz önerebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyarila Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2021 19 dakika önce, nevermore yazdı: kitap tanıtım ve eleştri bölümüne zaman zaman ekliyorum . bu konular demişsiniz ama hangi konular biraz daha ayrıntı verirseniz önerebilirim Lucid Rüya, Astral Seyahat falan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2021 51 dakika önce, pyarila yazdı: Lucid Rüya, Astral Seyahat falan Astral Teknikler ve Beden Dışı Deneyimler Renan Seçkin .. başlangıç için iyi bir kitap .. ilgili bölümde de oldukça fazla konu var forum içerisinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pyarila Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2021 1 dakika önce, nevermore yazdı: Astral Teknikler ve Beden Dışı Deneyimler Renan Seçkin .. başlangıç için iyi bir kitap .. ilgili bölümde de oldukça fazla konu var forum içerisinde Tamamdır çok teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.