Feniks Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2021 Merhaba! Ben haritamla ilgili araştırıyorum lakin parça parça bilgiler olduğu için bir bütün anlam çıkaramıyorum. Bana yardım eder misiniz?? 1/04/2001 Saat: 4.55 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShakilLang Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2021 02.07.2021 - 12:51 tarihinde, Feniks yazdı: Merhaba! Ben haritamla ilgili araştırıyorum lakin parça parça bilgiler olduğu için bir bütün anlam çıkaramıyorum. Bana yardım eder misiniz?? 1/04/2001 Saat: 4.55 baya uzmanlık isteyen bir iş. astrolojiye gönül vermiş birileri lazım, ben matbu yorumları okumakla yetiniyorum. burcunagore diye bir yer bak bak istersen özel parayla çıkarıyor her şeyi. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hyrcanian Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2021 (düzenlendi) doğum yerin neresi ? Ağustos 4, 2021 Hyrcanian tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.