mistiaa Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2021 bugün dün iki hafta önce hiiç fark etmez. o cümleyi söylesen varya kendini dünyanın efendisi gibi hissedeceksin. ama içinde tutuyorsun. malum bir sürü sebep var. o cümle ne? hadi yaz buraya. öfkeliysen koca koca harflerle, üzgünsen eğik büzük harflerle ifade et kendini. ben başlıyım "nefes almama izin verir misiniz??" 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistiaa Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2021 başlığımı düzenleyen kişi boş konuşun demedim. içinde kalan bir cümleyi söyleyin dedim. teşekkürler gene de. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShakilLang Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2021 05.07.2021 - 22:45 tarihinde, mistiaa yazdı: bugün dün iki hafta önce hiiç fark etmez. o cümleyi söylesen varya kendini dünyanın efendisi gibi hissedeceksin. ama içinde tutuyorsun. malum bir sürü sebep var. o cümle ne? hadi yaz buraya. öfkeliysen koca koca harflerle, üzgünsen eğik büzük harflerle ifade et kendini. ben başlıyım "nefes almama izin verir misiniz??" çevremdeki herkes boş konuştuğundan ben bu başlığı teğet geçiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aksusarya Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2021 çiftlik bank mağduruyum, Çiftlik banka para kaptıranların parasını alacağız diyenlere para kaptırdım(!) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2021 anlamadık? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramaela Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2021 10.07.2021 - 13:09 tarihinde, MZ1vdnW0mtQ yazdı: anlamadık? devletin kendisi beni soyuyor diyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2021 9 saat önce, Ramaela yazdı: devletin kendisi beni soyuyor diyo Al beni al götür beni doğaya rama rama... Doğru söylemiş valla! Vergisini, harcını, sigortasını, damga pulu, tasdik ücreti vs ödedikten sonra nefes almamıza izin verirler merak etme şekerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2021 dene ,dene ,dene ,dene olmasın nasılsa yine olmayacak ,adeta öğrenilmiş çaresizlik ...Sonrada bu çeşitli kişisel gelişimler kitaplarında olumlu düşünmenin gücü vs diyoruz da nereye kadar olumlu düşünme.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2021 Gnoxis şifremi hatırladım fgkjjhl hello ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Drizzt Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2021 Bu forum hala yaşıyo mu ya çok iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2021 cennet gibi yerler yanıyor..:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasemin cerenn Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 Beni hatırlayan var mı 1 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balian Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 22 minutes ago, Yasemin cerenn said: Beni hatırlayan var mı Evet, ❤️ ❤️ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 5 minutes ago, Balian said: Evet, ❤️ ❤️ Hadi ben de hatırlıyorum da, neden kalp... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balian Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 2 minutes ago, PatavatsiZ said: Hadi ben de hatırlıyorum da, neden kalp... Çinliler anlamaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 3 minutes ago, Balian said: Çinliler anlamaz. Sendeki şu kafayı yaşamak için millet servet harcıyor, ne kadar şanslısın ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balian Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 1 minute ago, PatavatsiZ said: Sendeki şu kafayı yaşamak için millet servet harcıyor, ne kadar şanslısın ? Emeğimle kazandığım o serveti millet sırf kafa yaşamak için harcıyosa... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 Şimdi, Balian yazdı: Emeğimle kazandığım o serveti millet sırf kafa yaşamak için harcıyosa... asdasfasfasfasf 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasemin cerenn Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2021 ? Balian benden de sana ❤️❤️ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2021 14 saat önce, Yasemin cerenn yazdı: Beni hatırlayan var mı yaşemin ceyen gelmişşş ❤️ hoşgeldin adEda da göründü bir ara ama gitti. sare ve moterda teyze de gelse kovalarımız tamam ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasemin cerenn Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2021 Hoşbulduk nasılsın ❤️ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2021 11.08.2021 - 19:20 tarihinde, Yasemin cerenn yazdı: Hoşbulduk nasılsın ❤️ iyi sen nasılsın? özlettin kendini ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasemin cerenn Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2021 Bende iyim tşkler uzun zamandır yoktum bende seni özledim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aksusarya Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2021 (düzenlendi) Topraktan doğduk toprağa gidiuoz. Usulca yaşadık sessizce ölüyosss. Ğarip bir yolcuyum gelir giderim. Bahtım karadır hayallerde gezerim Aza kanaat etmez çoğu ezerim KaysErin yazları sıcak kışları soğuk Dağlara çıktıM oldum donuk. BesleRdim yetimi sildiler gözümü BilEmezsin bilemezsin gönlümün üzümü Ağustos 13, 2021 Aksusarya tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aksusarya Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2021 Torkularım haram oldu Uykularım bak yalan oldu Ğayseride bir zalım var Bahçesinde darı var Ayaz geceler , geceler geceler ayaz geceler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.