MZ1vdnW0mtQ Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2021 (düzenlendi) El Falı El Falı (Şiromansi) El Falı ve Astroloji Göz Rengi Falı Yıldızınız & Avcunuz Yüz hatlarınıza Göre Karakteriniz Göz Falı - Göz Renginiz Kişiliğinizi Ele Veriyor Erzurumlu İbrahim Hakkı'nın "Marifetname"si-El ve Yüz Yapısı İsim Falı Numeroloji Kader Sayınız numeroloji evliliğe bakış İsimdeki Sesli ve Sessiz Harfler Günlük Yaşam Sayılarını Bulma Tekniği Tibetan Mo Divination-Tibet Kehanet Yöntemi MO Zar Falı Cadı rünleri (The Witches Runes) Runik İşaretlerin Kehanet İçin Anlamları Rune Yorumlama (Fal a Giriş) Runik Yazılar Deste Falı İskambil Falı İskambil Falı Nasıl Bakılır ? Deste-Katina'nın Aşk Falı-Kart Tanıtımları Katina Destesi .( Elementlerin Ruhu . ) Büyüyen Bitkilerle Fal Çiçek Psikometrisi Çay Falı Çiçek Falı Ağaç Falı Çizgi Falı Domino Falı Ayna Falı Bakla Falı Kemik Falı (Ostesmansi) Çingenelere Özgü Taş Falı Erkeklerin Avuç İçinden Sadakat Testi Fal İçin Mum Kullanılması İlginç Fal Çeşitleri Kahve Falına Nasıl Bakılır ? Kristal Falı Renk Falı Renk Falı Mum Falı Ot Falı Remil (Kum Falı) Sihirli Ayna Yapımı Sevgiliniz İle İlişki Durmumunuz Fal Cesitleri / Cinsel Organ Fali Soyunma Tarzınıza Göre Karakteriniz Su ve Mürekkep Falı Tao Kehanet Falı tarot falı çeşitleri TV Falı Kendi Fal Kartlarınızı Yaratın! İskambil Kağıtları Şekillerinin Anlamları Nereden Geliyor!! Fal Malum Zar Falları Uğrak nedir? İstek..Su FALI Kahve Falı Hakkında Run Taşları arıyorum kahve falin dogrusu nedir? doğaçlama büyü yapılır mı? Falcının Verdiği Ne Olabilir? Telepati Yöntemiİile Fal Bakmak SORU : Deniz Kabukları Ve Taşlar Iskambil kartlariyla fal bakarken içimden geçenler Bu İskambil Falı Hakkında Bilgisi Olan Var mı ? Not: Forum yenilendiğinden bu yana arama kısmı çok iyi. Aradığımı buluyorum. Fakat göz önünde olmayınca akla gelmiyor. Ayrıca giriş yapmadan arama fonksiyonu kullanılamıyor. Hem de gereksiz konuları en sona, bilgi içeren konuları başa sıralayarak erişimin kolaylaşacağını düşünüyorum. Tabi güncellenemeyecek. Temmuz 15, 2021 MZ1vdnW0mtQ tarafından düzenlendi son güncelleme: ulusal sahne sanatları günü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.