Kinyas Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2007 İlk başta astral seyahatın nasıl yapıldıgı anlatılıyor.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 hissettiklerimi izledim sanki ama 2 noktayı eleştiricem 1.si bedenden ayrılma sahnesini çok hızlı geçmişler...2.side astral bedende ayak yoktur uçarsın,bu baya yürüyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LasT DaY Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 aşqum ilginç bir video bende yaşamak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 bende bikaç eleştiride buluniim bari:) (sadece klibe yanlış anlaşılmasın) o kadar korkunç olay yaşayp stresle bedene geri çekilmemesi garip olmuş. bide yeni astral çalışanlar için uygun bi vidyo değil bence...o kadar çok korku öğesi var ki insan bunu izledikten sonra pozitif hislerle başlayamayabilir astrale ve bu da kötü bi deneyim yaşatabilir. bence mesajını editleyip bununlailgili bi uyarı koymalısın:D klibi sevdim bu arada eline sağlık:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Belfalas; O kadar eleştiri yap yap yap..Sonuna bir satır beğendim yaz..Görüşeceğiz seninle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 klip güzel ama naapiim...sadece ürkütücü olmuş korkutmayalım yeni başlayanları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Umarım korkmazlar..Bu sadece bir örnek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Ben tırstım mesela nası başlicam şimdi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Videoyu daha öncede izlemiştim sitede var:) herkesin deneyimi aynı olmuyor ama ben şimdiye kadar hiç ürkütücü birşey yaşamadım aksine çok huzurlu ve ferah bir duygu hissettim... korkmamak lazım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 "İlk başta astral seyahatın nasıl yapıldıgı anlatılıyor...malesef ingilizce" Videonun başlığını,videonun kendisini ve bu alıntıladığım yazıyı görünce,"sanki konuyu ben açmışım gibi" dedim... Neden acaba!? Tarih: Pts Ekm 02, 2006 12:38 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 ya bu arada o ingilizce değil...benim hoparlorlerde bi sorun var tam duyamıyorum ama çok çok büyük bü ihtimalle slav dillerinden biri:( bende hevesle açtıydım ingilizce die:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Açıldığını bilmiyordum...Özür dilerim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Ben gnoxis'e açıldığını kastetmemiştim Silent... Gnoxis'e doors eklemişti Neyse,bir videonun lafı mı olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maybe Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 İnsanın yapacağı varsada yapmıyor.Korkutuyo yaw:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Başlığın gerçek linki verilse de konu kilitlense düşüncesini içimden geçirmeden edemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Bence de kitlense daha güzel olucak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkay18 Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2008 Bende izledim öncelikle evanescence bu astral seyahati bi düşünsün klip olaraktan tarzınada iyi gider onun için iyi malzeme ayrıyetten allah herkeze astral seyahati nasip eder Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.