Mehmet Armağan Durmaz Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2021 Merhabalar, 22 agustos ta annemi kaybettim onu hissetmeye çalışıyorum. Fakat bana mı öyle geldi bilinç altımdan kendi kendime uydurdum mu uykuya dalmak üzeryken bir görüntü belirdi. Annemi arkadan gördüm gri renkli kumun üstünde siyah renkli bir suya doğru elleri ustunde sürünüyordu ayakları felçli gibi saçlarıda bir tarafa doğru kabarmıştı. böyle birşeyi asla hayal edemem hiç etmedim. sadece kendisini siyah bir denizn kenarında olarak algıladım ama başlıkta yazdığım nehir olma ihtimali var. Merakım bu mitin güvenirliği nedr ben uzuntüden kendi kendime uydurmuş olabilirmiyim Rüyada annemi kötü durumda gördüm ama normalde iyi denecek insanladandır eli açıktır banada bunu tehbihlemiştir kimseye düşman olamaz yapıda biriydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.