Umut888 Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2021 Merhaba herkese 19 yaşındayım ve 3 yıldan beri beynimin eskisi kadar çalışmadığını hissediyorum hatta bence hemen hemen hiç çalışmıyo dersleri anlamıyorum ( eskiden çok başarılıydım ) insanlar bişey anlatınca anlamıyorum herşeyi hemen unutuyorum 1 dakika önce olan şeyi bile bazenleri mr . eeg falanda çektirdim ama beynimde modern tıpça bişey yok doktorlar böyle diyor ayn zamanda psikolojik olarakta iyi değilim psikiyatriye gidiyorum 3 yıldır her biri farklı teşhis koyuyor ve farklı tedaviler uyguluyor sizce bunların başıma gelmesinin nedeni çakralar olabilir mi ? Psikolojiyi iyi kötü idare ediyorum ama bu beynimin çalışmaması cidden çok zoruma gidiyor ve yaşamımı engelliyor kitap bile okuyamıyorum dizi bile izleyemiyorum durum o kadar vahim düşünün bu forumda bu konularda çok bilgili insanlar var rica etsem bana yardım edebilir misiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2021 Artıyor o şey zamanla. Düzenli yapabilecekse spor iyi geliyor. İyi bir antrenör bul yada uzak doğu sporuna falan başla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2022 İnsan her zaman aynı enerjide, aynı güçte ve aynı sağlıkta kalamaz. Bunu çakralara bağlamak bana pek mantıklı gelmedi. Psikolojik tedavi aldığını söyleyerek mevcut sorununun nedenini kendin söylemiş bulundun zaten. Psikolojik rahatsızlık mental olarak seni kötü etkileyeceği gibi ilaçlarda buna ek. Sporla ilgilenmek çok güzel bir tavsiye. Kendine hobiler edinmek. Okuduğunu anlamıyorsan bırak ve anlayana kadar beynini zinde tutacak başka hobiler edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lich Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2022 07.09.2021 - 20:44 tarihinde, Umut888 yazdı: Merhaba herkese 19 yaşındayım ve 3 yıldan beri beynimin eskisi kadar çalışmadığını hissediyorum hatta bence hemen hemen hiç çalışmıyo dersleri anlamıyorum ( eskiden çok başarılıydım ) insanlar bişey anlatınca anlamıyorum herşeyi hemen unutuyorum 1 dakika önce olan şeyi bile bazenleri mr . eeg falanda çektirdim ama beynimde modern tıpça bişey yok doktorlar böyle diyor ayn zamanda psikolojik olarakta iyi değilim psikiyatriye gidiyorum 3 yıldır her biri farklı teşhis koyuyor ve farklı tedaviler uyguluyor sizce bunların başıma gelmesinin nedeni çakralar olabilir mi ? Psikolojiyi iyi kötü idare ediyorum ama bu beynimin çalışmaması cidden çok zoruma gidiyor ve yaşamımı engelliyor kitap bile okuyamıyorum dizi bile izleyemiyorum durum o kadar vahim düşünün bu forumda bu konularda çok bilgili insanlar var rica etsem bana yardım edebilir misiniz ? Esenlikler, Çakralarınıza zarar vermiş bir şey yapmış olabilirsiniz. Çakralarınıza zarar vermenin bir kaç sebebi var. Sigara, alkol, uyuşturucu gibi kendinize zarar vereceğiniz türde şeyler kullanmak, çakralarınızı köreltir. Bunun dışında çakra açmaya odaklanıyorsanız, çakralarınızı düzensiz açmış da olabilirsiniz. Çakralar ile bunun bir alakası olduğunu çok da düşünmüyorum. Kendinizce gelişiminize devam ederseniz, bir sorununuz kalmaz. İyi günler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Münzevi Büyücü Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2022 Canım kardeşim öncelikle kendini ifade etme şekline bakıyorum sen sorunlarını çözebilecek güçtesin inanıyorum.Fakat çoğu psikiyatır işin kolayına kaçmak için ilaç yazıyor onları bırak ve bence tabi meditasyona başla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rebecca666 Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2022 Meditasyon kendini sana iyi hissettirebilir diye düşünüyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut888 Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2022 Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim , meditasyona başladım , onun dışında reiki eğitimi almaya başladım , sosyal hayatımi iyileştirdim ve sorunlarım geçiyor yavaş yavaş , iyiki varsınız tekrardan çok teşekkür ederim ❤️ 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Münzevi Büyücü Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2022 11 saat önce, Umut888 yazdı: Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim , meditasyona başladım , onun dışında reiki eğitimi almaya başladım , sosyal hayatımi iyileştirdim ve sorunlarım geçiyor yavaş yavaş , iyiki varsınız tekrardan çok teşekkür ederim ❤️ canım kardeşim benim emin ol çok mutlu oldum.Herşey daha güzel olacak senin için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.