Kinyas Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2007 Bana avatarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. ******* Bugünün topicini yarına bırakma. ******* Üyeye bela gelmez admin kızmadıkça, Admin sinirlenmez üye azmadıkça.... ******* Admin üyenin halinden anlamaz ******* Admine üye banlamak kolay gelir ******* Çoklu moderasyon yap, denize at ******* super moderatör deyip geçme, onunda kalbi var ******* Ayağını, üyelik seviyene göre uzat ******* Yanlıs Açılmıs Basliga. Moderator Karışır ******* Ben adminin zeki,çevik,ahlaklı ve banlamayanını severim... ******* admin ağaca çıksa,üye'de dalına çıkar ******* üye admine küsmüş adminin habarı olmamış.. ******* ummadığın uye baş yarar ******* ağlarsa admin ağlar gerisi yalan ağlar ******* alma üyenin ahını çıkar aheste aheste ******* avatar birbirine baka baka kararır.. ******* mod sana söylüyorum, admin sen anla... ******* admin fazla yüz verdimi üyeye,zarar gelir bünyeye ******* Bir Modun nesi var, iki modun sesi var ******* Adminin kadri site çökünce bilinir… ******* Acemi Mod forumu ya vezir eder ya rezil… ******* Admine dayanma, Moda güvenme… ******* Hacker hacklayamadığı siteye mındar der ******* bugün forum için ne yaptın? ******* bana puanını söyle, sana ne kadar paylaşımcı olduğunu söyleyeyim ******* Admin'in Mod'dan Başka Dostu Yoktur... ******* Klavuzu Acemi Üye Olanın, burnu Bandan kurtulmaz ******* adminin zulmü varsa, üyenin Allahı var ....... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 mod sana söylüyorum, admin sen anla... ******* Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 admine üye banlamak kolay gelir tuttum bunu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LasT DaY Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Delikanlı üye Forum kurallarına uyar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 ortakım nerden buluyorsun bunları ya gercekten guzeller!:D:D:D sevgılerımle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.