paranormalfikir Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2021 Sevdiğiniz birinden / birilerinden; yalnızca insan olarak da düşünülmesin elbet; bulunulan mekânlar, ormanlar, canlılar, nesneler vesaire neyi, neleri hatıra olarak almayı, saklamayı tercih edersiniz? Sevdiğiniz insanlara ait, elinizde herhangi bir somut hatıra var mı? Artık hayatta olmayan birilerinden, size ondan bir şey kalması için bir şey / şeyler aldığınız oldu mu hiç? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasemin cerenn Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2021 Bana verilen çiçekleri saklarım kurusa da atmam 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valestroy Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2021 Metaya yüklenen anlamı yitireli çok oldu ne yazık ki... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2021 Her fiziksel nesne gibi hepsi yok olacak, o yüzden bana hissettirdikleri deneyimleri ve anılara ömrümün sonuna kadar sahip olacağım. Kim bilir belki ölümden sonra dahi götürebileceğimiz tek şey anılarımız ve yaşadığımız duygulardır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
leya Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2022 sevdigim birinin benim icin yaptigi resmi, biriyle de gezdigimiz yerlerin biletlerini ve beraber ictiklerimizin sise kapaklarini sakliyorum. bir gunlugune geziye gittigimizde ormanlik bir yerde bir kizla tanismistik ve birkac saat gecirebilmistik sadece. cok neseli oldugunu ve gozlerinin cok guzel ve yemyesil oldugunu hatirliyorum. sadece 2 3 saat konustuktan sonra ben ormandan uzaklasmadan once sarilmistik ve bana bilekligini vermisti senin bilegine daha cok yakisir diyerekten. o bilekligi halen takmaya kiyamiyorum sakliyorum. cok yakin hissetmistim o kiza, umarim iyidir suan. bunlar disinda yere dusmus kozalaklari, deniz kabuklarini, yere dusen yapraklari biriktirmeyi seviyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozgurunkendi Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2022 kitaplarımın yaprak aralarında çiçekler olur, onları kendim toplarım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
imahinev Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2023 siyah kuş tüylerine dehşet anlam yüklüyorum denk gelirsem saklıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akuma Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2023 Dijital olarak sadece resim saklıyor gibiyim Fiziksel olarak elimde sadece en son dalışımdan çıkardığım iç içe yapışmış 3 tane deniz kabuğu var, onu da yakında kaybederim zaten :d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.