Düş Sokağı Sakini Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2006 Bir gün Nazım Hikmet arkadaşı Abidin Dino 'ya bana mutluluğun resmini çizebilirmisin diyor.. İşte Abidin Dino'nun mutluluk tablosu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 bu resmi merak ediyordum. çok güzel paylaşım sağol ... hoşgeldin ayrıca... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Hoşbuldum.. Teşekkürler Çok güzel bir resim gerçektende de mutluluğu anlatıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 hani resim anlamadım ben? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 hmm!!! güzelmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 hani resim anlamadım ben? valla dolunayın dediği gibi bende anlamadım nerdeki resim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 sensizim bizde muhtemelen sayfa yüklenmiyor ondan göremiyoruz ben buldum resmi bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 yok valla bende bulamadım, resmi.dolunay sende vermişsin ama o da açılmıo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2007 resim göremiyorumm ..dolunayın açtığınıda göremiyorumm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 http://img.blogcu.com/uploads/mutlulugunresmi_mutlulugun_resmi.jpg buyrun bir de link olarak veriyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2007 gördüm sonunda gercekten cok güzel:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Gercekten güzel resim, bence her ev ve is yerine lazim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 banada yer var mıdır orda:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 bu da Dianne Dengel'in mutluluk yorumu http://www.diannedengel.com/homepagepic.jpg Herkes için mutluluğun yorumu farklıdır, eğer herkes için aynı olsaydı dünyada kötülük ve savaşlar olmazdı.Farklı amaçlara hizmet etme yolunda insan önüne geleni ezme çabasına giriyor.Bunun ona mutluluk getireceğini sanıyor ve belki haklı ama.. bilmiyorum. İnsan olmak karmaşık ve bir o kadar da zor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 her şekilde uzak....ya da ben görmeyi başaramıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 mutluluğu bulamıyorsan, yanlış yerde arıyorsun demektir. Belki bir ömür bile geçer bulmak için , belkide kısa sürede bulunur ama önemli olan kalıcı olmasıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2007 Ewet Abidin Dino çok başarılı bi sanatçı Bu resmi ben de çok sewiorum, hatta hazırlıkta bu resimle ilgili sunum yapmıştım:) Resimdeki huzur yüreklere işliyor resmen:) @locked Ya senin verdiğin resmi ilk kez görüorum, çocuklar çok şekerler yaaaaaaa... ressamın hüneri işte:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 bn resme girdikçe o derinliğe ulaştıkça müthiş bi huzur doluyo içime gerçekten emeğinize sağlık arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Bu resimde mutluluk göremiyorum , Bence o yatakta yatan adam ve kadın mutlular ise akıl sağlıkları bozuktur , Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 banada yer açın geliyorum xD (gerçektende insanı mutlu eden bi fotograf) -------------------- Bu resimde mutluluk göremiyorum , Bence o yatakta yatan adam ve kadın mutlular ise akıl sağlıkları bozuktur , nie ki .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Bu resimde mutluluk göremiyorum , Bence o yatakta yatan adam ve kadın mutlular ise akıl sağlıkları bozuktur , daha öncekı yorumlar gıbı herkesın mutluluk anlayışı farklıdır demek kı o donemde bir olmak onemlimiş ben böle düşünüorum yani:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OgDexyC Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 bence mutluluk bu değildir.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 aslında bi anda mutluluk bu değildir cidden manyakmı bunlar hepsi aynı yatakta yatıo nası rahat ediolar x] (şaka x]) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.