MZ1vdnW0mtQ Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2021 1-Tarot'un Başlangıcı ve Gelişimi 2-Tarot'un Genel Yapısı 3-Tarot'un Tarihi Tarot Çubuklar Serisi (boynuzsuzgeyikler): As, İkili, Üçlü, Dörtlü, Beşli, Altılı, Yedili, Sekizli, Dokuzlu, Onlu, Vale, Kraliçe, Kral Bilinmeyen Tarot Kupaların 10'lusu - Doygunluk Tarot kartlarımın yorumu Tarot Kartları ve Karşılıkları İşte Tarot’un Türkiye hikayesi Tarot 'a İlgi Duyan Herkes İçin Tarot & Kabala Tarot sembolizmi Tarot Ve Astroloji Sembolizması.. Tarot ve Dört Elementin Bütünleşmesi Tarot – Majör Arkana’da Yolculuk Büyük Arkana Kartlarının Temsil Ettiği Kişiler Tarotta Kartların Çoğunluğu Hakkında Kısa Bilgiler Tarot Kartlari'nin Kehanet Ve Ters Anlamlari (1) Franz Bardon İlk Tarot Kartı ve Sembolizminin Yorumlanması Tarot Sonraki Adım Açılımı & Anlatımı Hermetik Tarot - Mistisizm Pozisyonsuz Açılışların Özellikleri - Kart Saymak ve Kart Eşleştirmek Tarot kartları Tarot Destesi Çingene tarotu Peri Tarotu Papus Tarotu Osho Zen Tarotu Antik Mısır Tarotu Aşıklar tarotu kart anlamları Deste-Katina'nın Aşk Falı//Örnek Açılımlar ve Kombinasyon Yorumları Tarotta İlişkilerde Tehlike, Ayrılık, İhanet Sinyalleri Tarot Aşk Kehaneti Açılımı anlatımı İlişki Açılımı Tarot Açılımları Üçlü Tarot Açılımı Tarot - Yollar açılımı Tarot Falina Kendin Bak Ezoterik Kelt Haçı Açılımı Tarot - Pentacle elemental açılımı Açılımlara Genel bir Bakış - Teorik Tarot ile Yaşam Amacınızı Keşfedin 21 Kartlık Çingene / Roman Açılımı Tarot - Önceki hayat keşfetme açılımı Tarot Basit Açılım(geçmiş-şimdi-gelecek) Tarot Kartı Yorumlama ve Açma Şekilleri Tarot - Kişilik hakkında bilgi edinme açılımı Büyük Arkana ile Yıllık Grand Tableau Açılımı Opening Of The Key (OOTK) Açılımı (1. operasyon) Kelt Kalbi Açılımı – Birbirine Sarılmış Ruhların İçgörüsü Çeşitli Tarot Desteleri / Pagan Tarot Destesi (Wheel of the year Tarot) 78 kart (Rider Waite) Tarot Örnek Açılımlar ve Kombinasyon Yorumları Kader Okuma Tarot´un İç Yüzü Tarot Kartlarının Laneti Gerçek Tarot-Özgür İrade Karşısında Koşullanma Paradoksu Tarot'a Destenin Yanında Gelen Kitapçık Yetmez (DS) Hajo Banzhaf: Tarot Ustası - Hajo Banzhaf ile Söyleşi Tarotta Kendi Tekniğini Geliştirmek - Ufak Tüyolar Tarot Kartları Olmadan Zarlarla Kehanet Yapmak Laro Tarot'un Orijinali l'oracle de la triade Tarot astroloji ve kehanet programları Tarot kartları ile büyü -1 Tarot Büyüleri/2 - Azize Büyüsü Tarot: Yanlışlar ve Doğrular Tarot Soru Cevap Bölümü ** Sorular ve Boş Konular Tarot Kartı Aşiklar Tarotu tarot için web?? Ankara'da Tarot ? Güneş Kartı Kayıp Ücretsiz Tarot Kartları Ücretsiz Tarot Programı... tarot sezgilerle mi bağlantılı tarotla ilgili acil yardım lütfen Tarot'a Başlıcam Yardım ..?? Peri tarotu anna franklin alınır Sorulara Göre Tarot Açılımları Tarot Destesi Hakkında Yardım Kart Kombinasyonları Hakkında Peri tarotu destesi bulamıyorum Tarot kartları sahibini korur mu ? Belirleyici Kartı Tarot Seçer mi? Tarotta Tarih Nasıl Hesaplanıyor? Tarot'a yeni başladım başım ağrıyor Kart Serilerinin Dış Görünüşle İlişkisi Klasik tarot sarayli kartlar hakkinda? Tarot..İlgilenenler bakabilirse sevinirim. Elele Şubat Sayısı- Güneş ve Ay Tarotu Tarot Kartları Hakkında Tavsiye Lütfen ! Oracle Desteleri Hakkında Bilgisi Olan ? Ankara'dal Tarot Kartı Nerede Bulurum ? Tarot Yorumunuz Ne Zaman Gerçekleşir? Tarot ile Zamanlama Nasıl Tahmin Edilir? Tarot bakmayı bilen birilerine ihtiyacım varr peri tarotu destem var fakat kullanamıyorum Varlıklar ve kartları nasıl dengede tutabilirim Yeni yıl için tarot açılımı ne zaman yapılmalı? Baş meleklerin gücü tarot kartlarini bulamıyorum? Tarotta İmparator ve İmparotiçenin konumları ile ilgili sorum var! Tarot falı bakmaya başladığım ilk günde kendi açılımımı buldum mümkün müdür? 11 Aralık Haftası Tarot Yorumları 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.