Wiccanwi Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2021 Merhaba, yaklaşık 2 senedir wicca ve paganizm ile ilgileniyorum fakat çok fazla bilgi kirliliği var ve ritüeller,maniler,dualar vs. Hangisi doğru yöntem ve teknik artık kestiremiyorum fazlasıyla kaynak olduğu için. İstanbul'da bulunuyorum, buradan veya görüşebileceğim gerçek bir wiccandan sağlıklı bilgi ve öğreti dersi almak istiyorum. Yardımcı olursanız minnettar olacağım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Münzevi Büyücü Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2022 Konu ile ilgili çok iyi kitap önerileri var sitede ve internet ortamında.Bilgi olarak belirli seviyeye geildiğinde kendi yöntemini kendin olurşturuyorsun.Örnek olarak bitkiler ve taşların anlamını öğrenerek kendi ritüelini yapabilirsin.Çok karmaşık bir hadise değil işleyişi öğrenip imajinasyonunu geliştir önce.Işıkla kal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F A L E P Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2022 21.11.2021 - 02:38 tarihinde, Wiccanwi yazdı: Merhaba, yaklaşık 2 senedir wicca ve paganizm ile ilgileniyorum fakat çok fazla bilgi kirliliği var ve ritüeller,maniler,dualar vs. Hangisi doğru yöntem ve teknik artık kestiremiyorum fazlasıyla kaynak olduğu için. İstanbul'da bulunuyorum, buradan veya görüşebileceğim gerçek bir wiccandan sağlıklı bilgi ve öğreti dersi almak istiyorum. Yardımcı olursanız minnettar olacağım. Merhaba bende öğrenmek istiyorum. Ben yaklaşık 5 senedir araştırıyorum ve temiz kaynak bulmakta zorlanıyorum.internette tek bulabildigim kendini wicca zanneden fakat kulaktan dolma bilgiler haricinde birsey soyleyemeyen insanlar ile dolu. Bende istanbulda oturuyorum. eger kabul edersen beraber araştırmak isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.