Goebbels Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2021 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2021 Merhabalar öncelikle. Okültizm ve ezoterizmi çok yakından takip ederim, severim de aynı zamanda. Meditasyon yapma, ritüel yapma vs. çok severim. Fakat benim en büyük engelim ilerleyeceğim bir yolun olmaması. Okültü araştırdığımda ilk kafamı Satanizm çelmişti, daha sonra bu Havas'a, Paganizm ritüellerine daha sonra Kabala da gidiyor da gidiyor. İlerleyeceğim ve sabit olacağım bir yol yok, arada kalmış ve boşlukta hissediyorum kendimi. Ne zaman ilerleyeceğim bir yol çıksa hemen sapıyorum, konudan konuya atlıyorum. Bilmiyorum, bu neden var. Fakat bunun çözümünü de bilmiyorum, bu durumu nasıl çözebilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2021 Yol dediğiniz şey amacın kendisi olmalı bence hep de bunu savunurum ... Belli bir birikim edindiğinizi var sayıyorum .. Okült gelenek ve ezoterizm çok geniş bir yelpaze ,işin İnanç kısmını bir kenara bırakıp kendinize dönün .. Bahsettiğiniz ve bahsetmediğiniz bütün yol''lar özünde sizin içinizden alıyor enerjisini . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.