LasT DaY Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2007 Yatmadan önce son sözlerinizi söyleyebilirsiniz -------------------- saat 3.20 saat 7.00 da kalkıp hazırlanıp 7.45 de otobüse binicem çok yorgunum iyi geceler herkese Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 saat 3.25 hiç aç değilim diye yemek yemedim pişmanım rüyamda yemek yediğimi görmek umuduyla uyicam herkese iyi geceler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 bugün çok umutluyum hadi hayırlısı... Allah rahatlık versin sze ii geceler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egosunyoksa Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 uyumucam ama iyi geceler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 ıyı geceler gnoxis ahalısı..özellıkle rofl partı elemanlarına:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 kataaaa iyi geceler pis moruuum:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 ıyı geceler gnoxis ahalısı :)son sözlerım ıse uykum yok rofl damak ısterdım ama erken kalkmak gerek:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Odayı toparlamam ve temizlemem gerek,ayrıca daha önemlisi Frp için kağıtları hazırlamam gerek(Dm'lik zor iş)onları geçtim canım Battle For Middle-Earth oynamak istiyo,uyuycam sanırım ama ne zaman? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 bu sabah da bana ayrilan surenin sonuna geldim efenim.. .. yarin yeni basliklarda geyigin gundemini yakalamak dilegiyle.. esen kalin.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 bu sabahta benden bu kadar gunun gerı kalanını dısarda gecırmeyı planlıyorum!hepınıze ıı geceler arkadaslar! sevgi ve saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2007 ıyı geceler gnoxis ahalısı :)son sözlerım ıse uykum yok rofl damak ısterdım ama erken kalkmak gerek:) tabi tabii kalkarsın kata,bugun 11 de actın gözlerini... ıyı geceler mıllet:) -------------------- ıı geceler:)..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 İyi geceler..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 ıyı geceler gnoxis ahalısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 herkese iyi geceler...parlament sinema gecesi yapcam :D:D tatlı rüyalar..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 iyi geceler rezil:)bugunu saymam yarın da gel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2007 ayıpsın katacım... o şeker portakalı gülümsemeni hiç düşürme yüzünden;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 ;)cumleten.... -------------------- herkese ıı geceler...özelıkle su an uyuyan rezıllere:) -------------------- :rofl:konuyu ben yurutuorum resmen ya... ıyı geceler:) -------------------- ii geceler:) frp üyeleri...cöküsteyız ses seda yok olmuyor olmuyor:D lucın ,elfsteın ve fortune da ayrıca tşk ler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 ve seven bu mesajiyla katanin mesajlar zincirini bozuyor.. kata piramidine en bastan baslamak zorunda.. .. herkese iyi geceler.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......... alçak seven... hadi kıb gorusurz bugun ben erken yatıcam..yatagımla bütünlesıcem vs vs:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 herkese iyi geceler ben yatar yarın iş var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 hepinize iyi geceler ama daha gitmeyi düşünmüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 iyi geceler türkiye hernerede yaşıyor ve yaşatılıyorsak 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizzem Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 bende yatıcam artık iyi geceler dünyam:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 3ten sonraki gunaydin mesajlarinizi da buradan duyurabilirsiniz.. huaaauuvv.. .. cok pis esnedim yaf.. .. hadi herkese iyi geceler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 iyi geceler:)...akıllı adamsın veselam:D aldın mesajı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.