BUCUL Oluşturma zamanı: Mart 24, 2022 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 24, 2022 Birkaç haftadır discord da geziniyorum.Şöyle bir durum gözlemledim.Gnoxisin ilgilendiği branşlarda çok boş beleş sunucular olduğunu gördüm ve yalan yanlış bilgilendirmeler yapılıyor.Neden bir discord sunucusu açıp buna bir son vermiyorsunuz? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lich Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2022 25.03.2022 - 00:45 tarihinde, BUCUL yazdı: Birkaç haftadır discord da geziniyorum.Şöyle bir durum gözlemledim.Gnoxisin ilgilendiği branşlarda çok boş beleş sunucular olduğunu gördüm ve yalan yanlış bilgilendirmeler yapılıyor.Neden bir discord sunucusu açıp buna bir son vermiyorsunuz? Esenlikler, O platform genel olarak insanları bilgilendirme amacı taşımıyor ne yazık ki. Bir kaç ergenin birbirlerine saldırdığı, tuzağa düşürdüğü, belli başlı sunuculara ajan yolladığı ve bilhassa kendilerini tanrı gibi gösterip tapındırmaya dahi çalıştıkları bir yer. O tarz yerlerde spiritüalizm vb. hiçbir alanın misyonerliğini yapamazsınız, yapmamalısınız. İyi günler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenix34 Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2022 Bu konunun benzerlerinin önceden tartışılmış olması lazım, forumda aratsanız bulabilirsiniz sanırım sebeplerini. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.