True Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2007 07 eylül 2007 cuma saat 12.30 gnoxis öğle haberleriyle karşınızdayız, Sayın gnoxis sakinleri, yerel gnoxis haberlerini veriyorum; Dün akşam güney yakasındaki maji beach house da yapılan astral seyahat toplantısına son günlerin azılı suçlusu CRUELTY gölge düşürdü yorumu sizlere bırakıyorum YouTube - party fight Sıradaki haberimiz doğu yakasından; bu yakada bulunan gnoxis night club dün gece yapılan 288235. geleneksel fondip partisi sırasında kimliği yetkililerce az önce belirlenen Azılı Suçlu cruelty ve yeni çete üyeleri; vhercle-Victoria-Manje Loa ve gnoxis in ileri gelenlerinden Dolunay alkolü fazla kaçırınca gece klübünü darma duman ettiler, tadilat nedeniyle bu geceki 288236. geleneksel fondip partisi iptal edilmiştir. Haberimizi izliyoruz; YouTube - ASIAN PARTY FIGHT Cruelty i gördünüz yine ortalığı karıştırmış bu arkadaşa söylicek söz bulamıyorum:p Sıradaki haberimiz kuzey yakasından ve haber konumuz yine Cruelty; adam yaka yaka dolaşıp terör estiriyor fakat bu kez yakayı ele veriyor, çaldığı arabayla otobanda hız yapan azılı suçlu polisler tarafından kıskıvrak yakalanıyo. Açık konuşmak gerekirse direksiyon hakimiyeti müthiş, bunu daha faydalı işlerde kullanması dileğiyle:p evet görüntüleri izlediniz. Gnoxis Tv olarak bir ilke daha imza attık ve bu azılı suçluyu özel bi izinle stüdyomuza getirdik şimdi kendisine dönüyorum ve soruyorum; why cruelty why:p YouTube - fight on national tv stoopp stoop yayını kesinğğğğ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 :D:D:D helal olsun true!:D:D cruelty işte!:p saygı ve sevgılerımle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Abi cruyelti kim ya crueltydir o Ayrıca garanti ilk videoda dayak yiyen adam crueltydir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 ne beklenebilirdi ki zaten cruelty go home! :D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Abi cruyelti kim ya crueltydir o Ayrıca garanti ilk videoda dayak yiyen adam crueltydir:D dayağın etkisi vhercle henüz toparlanamadım. Düzelttim işte al:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 bilemedin vherc demek karşıma geçtin hı nan gece demedim gündüz demedim çalıştım otobanda polislerden kaçtım şike yaptılar sonunda araba bozuldu yakaladılar....uyuz haber sunucusunu dövdüm bumudur karşılıgı ben güllerimi topluyorum :devil:9-10 tane oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Abi cruyelti kim ya crueltydir o Ayrıca garanti ilk videoda dayak yiyen adam crueltydir:D yaw babacım yazım yanlısı yapmısız nıye vuruyorsun yuzumuze :D:D:p:p eyw! saygı ve sevgılerımle!!! -------------------- romantık dayak yıyen mı degım yanı ne dıyeyım!:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 spwan bu işin içinde sendemi varsın yine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 spawn'ın olmadığı bi iş düşünemiyorum ki:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Kameraman oydu, gerçi ben dayak yerken çekmeye devam etti ama:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 inatla gel bizle uğraş diyosuunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 :D:D:D:D:D yok babacım bu sefer tamamıyle true nın eserı abı:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 kameramana bak beee heyytt yigide bak çekime devam ediyo insan arkadaşını kurtarır tüü rezil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 yaw abıcım ben sızden ıntıkamımı aldım daha ne dıye ugrasıyım alalal:D:D:D bunu true yapmıs!:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 ben kırmızı gülleri tercih ediyorum ama başka renk isteyen varmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 onu kurbanlarına sor abı!:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 görüşürüz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 bana verdiğin morlar yetmedimi cruelty:) hala gözüm ağrıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 bilemedin vherc demek karşıma geçtin hı nan gece demedim gündüz demedim çalıştım otobanda polislerden kaçtım şike yaptılar sonunda araba bozuldu yakaladılar....uyuz haber sunucusunu dövdüm bumudur karşılıgı ben güllerimi topluyorum :devil:9-10 tane oldu otobanda ne işin var cruelty:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 hızı severim öğrenedin mi şehiriçinde hız yapıp insanların hayatını tehlikeye atmayım dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 zuhahahhahah cruelty mı soluyor bunu :D:D:D:D saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 aman tanrım cru dan insanlık adına müthiş bi davranış. İlk defa birilerini düşündün cru:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 tabi ben katil değilim unutun cru katil değil no katil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ainariel Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 bunlardan daha korkunç şeyler de var yaptığı bu cruelty nin planlarını bir bilseniz tanrım koru sen bizi böylelerinden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 tabi ben katil değilim unutun cru katil değil no katil zuhahahhha gecenlerde korkun benden dıyen adam ben şimdi ben katıl degılım dıyor!cruelty hocam herkez bılıyr senın ne oldugunu sen suzme katılsın ıste daha ne kasıyon mevzuyu anlamadım!:D:D:D! kafana saksı fılan dsunmedı degıl mı senın!:D:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.