Jump to content

Astral seyahat yolcuları kalmasın( en kestirme yol)

darkmoon1111

Önerilen Mesajlar

forumdaki tüm astral seyahat yazılarına göz gezdirdim. herkes öyle bir tabulaştırmışki ya yazılanlar soğuk yada metodlar zor.. ben kendi tecrübelerimle en kolay astrale ulaşmayı anlatmaya çalışacağım..

denemek isteyen arkadaşlarım için bir not düşmek isterim..

hedef olarak kendimizi rem aralığı dediğimiz tam uykuya geçiş aralığına ayarlamak.. yaklaşık 4 5 dakikalık bu devreyi astrale geçiş kapısı olarak görmemiz gerekiyor. eğer treni kaçırırsanız gözünüzü açtığınızda sabah olmuş görürsünüz.. yani hızlı giden arabaya koşarak arkadan binmeye çalışacağız.. kaçırırsan olay biter..

1) ortam dikkatini asla dağıtmasın...

2) bu bir yolculuktur.. korku tüneli değildir. eğer korkarak şartlanırsan beynin orda kontrolünün dışında kabus sahneleri çıkartmaya başlar.. sende kendi yarattığın kahramanların gölgesinde ne yana kaçacağını bilmeden panikleyerek uyanmaya çalışırsın.. ve bir daha astral mastral görmekten vaz geçip evinde play station oynarsın.. tekrar ediyorum orada ne yaratık nede perili köşk var. sen kendin yaratıyorsun..

3) şimdi rem aralığı için meditasyona sıra geldi.. sırt üstü yatın ve gevşeyin. ellerinizi iki yana bırakın . hiçbir uzvunuz birbirine değmesin. bu bile tam önemli anda dikkat dağıtabilir.

4)nefes alışımızı her 4 saniyede değilde 7 saniyede alıcak şekilde ayarlayın.

5) denizin ortasında bir sandalda dalgaların sizi salladığını hayal edin bir kaç dakika buna odaklanın. sonra gece olduğunu ve sandalın tamamen kumsal oluşan ıssız bir sahile yanaştığını hissedin..

6)eğer uyku çöküp ağırlaştığınızı hissediyorsanız REM treninin gelmesine az bir vakit var demektir..

7) asıl vurucu nokta için ALLAH ALLAH ALLAH ......... zikrine başlayın . zikrederken fısıldar gibi ama kendiniz duyacak şekilde odaklanın... zikre devam ederken yukardan bir ışığın siz her zikrettiğinizde adeta sizi yukarı çekermiş gibi olduğunuzu hissedin..

ve tam REM de olduğunuz anlarda bedeninizin baş kısmının yavaş yavaş ayak topuğunuza doğru hareket ettiğini hissetmeye başlayın..

en zor kısım bu olacaktır.. hem zikre devam edip hem bedeninizin ayrıldığını hissetmeye başladığınızda üzerinizde korkunç bir ağırlık olacaktır.. kalbiniz hızla atmaya başlar... bu aşamada korkmak çok doğaldır.. eciş bücüş falan gelipte tepene binmeyecek. o yüzden sakin olup tam nirvanaya yaklaşmak üzereyken vazgeçmeyin.. işte bu nokta ulaşmaya çalıştığınız noktadır.. eğer başarabilmişseniz rem noktasında yarı hayal yarı gerçek bir şekilde yolculuğunuza başlayabilirsiniz... hayret edilecek çok nokta bulacaksınız ama en çok şaşıracağınız renklerdeki uyumsuzluk ve sanki tarifini edemeyeceğiniz daha değişik bir renk akisi olacaktır... milletin dediği gibi korkunç yaratık falanda çıkmaz. onlar sizin yarattığınız varlıklar..

ne kadar rahat olursan o kadar başarılı olursunuz...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Birincisi:

"forumdaki tüm astral seyahat yazılarına göz gezdirdim. herkes öyle bir tabulaştırmışki ya yazılanlar soğuk yada metodlar zor.."

bu sonuca nasıl vardın anlayamadım ben...

İkincisi:

Verdiğin teknik gevşemedir,gevşemek için bir ton yazı var.

Üçüncüsü:

Zikirin enerjiyi yükselttiğini biliyoruz da kişi müslüman değilse ne olacak.Diyelim ki ateist,ne yapacak bu kişi?

Dördüncüsü:

Bence bir dahakine Astral Seyahat konularına daha iyi "göz gezdir".Ya da daha iyisi,göz gezdirmek yerine baştan sona okumayı da deneyebilirsin :)

Ve bir kaç tanesini değil,hepsini oku bence...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şu başlığa bakın:

http://www.gnoxis.com/forum/astral-seyahat-durugoru/7080-astral-projeksiyon.html

Bunu okuyp da,soğuk yada zor gibi şeyler söyleyecekler varsa alnından öperim...

Bu sadece bir tanesi.Aradaki 1farkı da bulursanız artı karizma vereyim bari...

Zikir yok galiba verdiğim linkte değil mi,bu da ipucunuz olsun bakalım...

Başka bir şey söylemeyi gereksiz buluyorum,astral seyahat bölümünde yığınla bilgi mevcut...

İsteyen bakar,herkesin gözüne gözüne sokacak değil kimse...

Bunu yapacak en son kişi de benim artık..

O kadar başlık ekledim ve eklendi,hala bunlara anlaşılmaz soğuk yada tabu gibi yakıştırmalarda buluyorsanız daha ne diyebilirim!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar amacım kendi astrale kolay çıkış tekniğini sizlerle paylaşmaktı.. yazılanları soğuk bulmamın sebebiyse çok uzun olduklarından dolayı bazılarına çok zormuş gibi gelebileceğiydi. ben kendi tecrübelerimden bunun aslında kolay bir olay olduğunu anlatmaya çalıştım..

ve zikir olayına gelince .. yapılan zikir sayesinde beynim tamamen olaya kenetleniyor. dışarıdan dikkatini dağıtabilecek konularla pek ilgilenmiyorum..

unutmayalımki ben kendi tekniğimi sizinle paylaştım.. kitapta anlatılanları değil. başarı oranındaki yüksekliği görmek istiyorsanız. bu akşam zaten normal bir uykuya geçişte bunu deneyebilirsiniz..

belki söylemeyi unuttuğunuz teşekkürümü yarın bu köşede yazarsınız... saygılarımla..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkürler Darkmoon

İslami kaynaklarda yatmadan önce 100 kere Ya Allah demenin çok faydalı olduğu geçer.

Her gece yatağına yatmadan önce 21 defa "Bismillahirrahmanirrahim" okuyan kimse o gece sabaha kadar şeytanın şerrinden, hırsızlıktan, ansızın ölmekten ve bütün bela ver afetten korunur

Çakralar çeşitli gezegenlerle ve tütsülerle renklerle ilişkilidir, Her biri çeşitli zikirlerden etkilenir.

1.Çakra:Mars (tütsüsü kıst (toprak otu)

2.Çakra:Merkür (tütsüsü Mahlep Kabuğu)

3.Çakra:Güneş (tütsüsü Sendrust)

4.Çakra :Venüs (tütsüsü Masteki (Halis Hindistan sakızı)

5.Çakra:Jupiter (tütsüsü Kafur,öd ağacı)

6.Çakra: Saturn

7.Çakra:Ay (tütsüsü Günlük otu, ağaç sakızı)

Zikirleri

Ay 'ın Ya Rahman Ya Rahim sayısı 556 (Rahman 298, Rahim 258 ) Meleği Cebrail .Günü Pazartesi

Güneşin Melaikelerden Rukyail’ e, ilahi güzel adlardan (yani Esmaül-Hüsna’ dan) Ya Hay ve Ya Kayyum’ a intisabı vardır. Sayısı ise 174’ tür. Günü Pazar.

Venüsün İlahi adlardan Ya Kafi, Ya Gani adlarına intisabı vardır. Sayılardan 1171, vekil melaikelerden Anyail’ e intisabı vardır. Günü Cuma.

Merkür Ya Ali, Ya Azim’ e intisabı olmakla birlikte, Allah katında koruyucu ve vekil melaikesi de Mikail’ dir .Günü Çarşamba

Satürn Ya Fettah, Ya Rezzak adlarına intisabı vardır .Sayısı 797 rakamıdır. Allah katında melaikesi Kesyafil’ dir.Günü Cumartesi

Jüpiter Günü Perşembedir. Vekil melaikesi İsrafil’ dir. İlahi güzel adlardan intisabı olan adlar da Ya Kebir, Ya Müteal’ dir.

Mars Esmaül Hüsnadan Ya Malik, Ya Kuddüs adlarını taşır. Bu uydunun Allah katında vekil melaikesi Azrail’ dir. Günü Salı dır

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar amacım kendi astrale kolay çıkış tekniğini sizlerle paylaşmaktı.. yazılanları soğuk bulmamın sebebiyse çok uzun olduklarından dolayı bazılarına çok zormuş gibi gelebileceğiydi. ben kendi tecrübelerimden bunun aslında kolay bir olay olduğunu anlatmaya çalıştım..

ve zikir olayına gelince .. yapılan zikir sayesinde beynim tamamen olaya kenetleniyor. dışarıdan dikkatini dağıtabilecek konularla pek ilgilenmiyorum..

unutmayalımki ben kendi tekniğimi sizinle paylaştım.. kitapta anlatılanları değil. başarı oranındaki yüksekliği görmek istiyorsanız. bu akşam zaten normal bir uykuya geçişte bunu deneyebilirsiniz..

belki söylemeyi unuttuğunuz teşekkürümü yarın bu köşede yazarsınız... saygılarımla..

Birincisi;Uzun olması zorluğundan değil,daha açıklayıcı yazılar olmasından...

Bunu herkes anlayabilir.Uzunsa zordur mantığını kim kullanıyor acaba,nasıl bir düşünce bu.Astral seyahat hakkında bilgi sahibi olmak isteyen yazıları okur,uzun veya kısa diye baklacaksa olaya Tıp ve Hukuk okuyanlar yandı demektir.Bilgiye ulaşmak isteyen okur.Okumadan Astral Seyahat yapılamaz demiyorum,bilgi sahibi olmak için diyorum.

İkincisi;Zikirin iyi bir şey olduğunu ben de söyledim zaten,demek istediğim zikiri "allah,allah,allah..." şeklinde yapıyorsun.Ama müslüman olmayan insan bunu kullanamaz.Başkaları ne yapacak bu durumda?

Kitapta anlatılanları değil kendi deneyimlerimi paylaştım diyorsun.Kitapta anlatılanları uzaylılar mı yapıyor sanki :)

Senin önerdiğin tekniğin aynısını ben zaten biliyordum.Hatta sitede de var.Eğer biraz daha iyi "göz gezdir"seydin görürmüşsün demek ki.

Üçüncüsü;yazılar soğuk,ben kısacık anlatıyım da yapıverin deyip,diğer başlıkları elinin tersiyle iten,kendi uygulamam kitaptakileri anlatmıyorum deyip kitaptakileri sanki küçümsüyormuş ya da gereksizmiş gibi konuşan birine teşekkür etmem ben.

Önce başka kişilere ve yazılara saygı duy,sonra saygı bekle bence.

Astral Seyahat bölümünü ve buradaki yazıları bendne iyi bilen yoktur,iddia da ediyorum."Hepsine göz attım" diyerek kendince haklı savunmalar yapmamanı öneririm

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

paylaşım için tşk ellerine sağlık denemeye değer bence.... diğer arkadaşlarımda kırılmasınlar astral paylaşım yapan arkadaşlarımın tümü iyiydi bence ama şöle düşünelim (tamamıyla varsayım) bir öğretmen sınıftaki 30 çocuğun 20 sine ulaşır 10 una ulaşamazsa şayet o 10 öğrenci için farklı bi öğretmen bulunur bir nevi etüd uygulanır bu arkadaşımızda diğerlerinden anlamayanlar için izah etmeye çalışmış... HEPİNİZE SEVGİLER....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hexagram beni anlamakta niye zorluk çekiyorsun.. senin yazdıkların ve paylaştıklarının hepsini incelemeye çalıştım.. okadar bilgiyi toparlayıp vermen taktire şayan.. astral hakkında neredeyse tüm bilgileri aktarmıssın.. o yüzden teşekkürü sana borç bilirim.

ben sadece hızlandırılmış kurs gibi kısaca çıkış metodunu size anlatmak istedim. bunu anlatırken üslubumu uygun bulmamış olabilirsin. ama olayı en güzel cgds33 arkadaşım özetlemiş.. ben dersten netice alamamış insanlarada ulaşmak için bunları size kısaca anlattım..saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hexagram beni anlamakta niye zorluk çekiyorsun.. senin yazdıkların ve paylaştıklarının hepsini incelemeye çalıştım.. okadar bilgiyi toparlayıp vermen taktire şayan.. astral hakkında neredeyse tüm bilgileri aktarmıssın.. o yüzden teşekkürü sana borç bilirim.

ben sadece hızlandırılmış kurs gibi kısaca çıkış metodunu size anlatmak istedim. bunu anlatırken üslubumu uygun bulmamış olabilirsin. ama olayı en güzel cgds33 arkadaşım özetlemiş.. ben dersten netice alamamış insanlarada ulaşmak için bunları size kısaca anlattım..saygılarımla

Tamam geç ettiğim teşekkürü mü edeyim: teşekkürler...

Bütün o söylediklerimi de barındırsa yazın için teşekkür edilmesi lazım çünkü,elinle yazmışsın bu yazıyı.Ben elimle yazdığım uzun yazılara bile teşekkür alamadım ama bu senin teşekkürünü engellememeli :)

Bizim sınıfta matematik hocası vardı,sınıfta bir kaç kişi anlardı.Anlayanlardan biri bendim.Bu yüzden de sınıfta anlamayan ve anlamak isteyen bir kaç kişiye de ben anlatırdım aynı matematik dersini.Ben anlatınca anlardılar.Sizin benzetmeniz güzeldi :)

Tabi bu durum,yazıdaki olumsuzlukları görmezden gelmeme sebep olmaz...

Neyse efendim.

Sözün kısası,artık bütün sınıfın öğretmeni sen olabilirsin.Beni dert etme.Yokmuşum gibi davran.Hatta yokum yani...

Kolay gelsin sana,umarım daha iyisini yaparsın

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hexagram senin gerçek ruhunun bu olduğunu sitenin eski üyeleri biliyor biz ise yeni anlıyoruz...

bana bruce willis in oynadığı [şeref ve cesaret ] filmini hatırlattın..

hani amacı tüm esirleri kurtarmaktır ama ön planda düşmana bilgi veren colin farrel olduğu için düşman gibi görülür...

sen bilgi ve paylaşımlarınla zaten tanınıyorsun. bu konunun gerçek uzmanı sensin.. ama arasıra seviyeli tartışmalarla çokca karşılaşacağız ..

saygılarımla..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu kadar övgüyü hakettiğim konusunda emin değilim.

Ayrıca seviyeli tartışmalarla karşılaşmıcaz,emin olabilirisn.Başkasıyla tartışırız diyorsan senin bileceğin bir şey.Artık "öğretmen" ben değilim demiştim ;)

Tabi öğrenci de değilim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkürler Darkmoon

İslami kaynaklarda yatmadan önce 100 kere Ya Allah demenin çok faydalı olduğu geçer.

Her gece yatağına yatmadan önce 21 defa "Bismillahirrahmanirrahim" okuyan kimse o gece sabaha kadar şeytanın şerrinden, hırsızlıktan, ansızın ölmekten ve bütün bela ver afetten korunur

Çakralar çeşitli gezegenlerle ve tütsülerle renklerle ilişkilidir, Her biri çeşitli zikirlerden etkilenir.

1.Çakra:Mars (tütsüsü kıst (toprak otu)

2.Çakra:Merkür (tütsüsü Mahlep Kabuğu)

3.Çakra:Güneş (tütsüsü Sendrust)

4.Çakra :Venüs (tütsüsü Masteki (Halis Hindistan sakızı)

5.Çakra:Jupiter (tütsüsü Kafur,öd ağacı)

6.Çakra: Saturn

7.Çakra:Ay (tütsüsü Günlük otu, ağaç sakızı)

Zikirleri

Ay 'ın Ya Rahman Ya Rahim sayısı 556 (Rahman 298, Rahim 258 ) Meleği Cebrail .Günü Pazartesi

Güneşin Melaikelerden Rukyail’ e, ilahi güzel adlardan (yani Esmaül-Hüsna’ dan) Ya Hay ve Ya Kayyum’ a intisabı vardır. Sayısı ise 174’ tür. Günü Pazar.

Venüsün İlahi adlardan Ya Kafi, Ya Gani adlarına intisabı vardır. Sayılardan 1171, vekil melaikelerden Anyail’ e intisabı vardır. Günü Cuma.

Merkür Ya Ali, Ya Azim’ e intisabı olmakla birlikte, Allah katında koruyucu ve vekil melaikesi de Mikail’ dir .Günü Çarşamba

Satürn Ya Fettah, Ya Rezzak adlarına intisabı vardır .Sayısı 797 rakamıdır. Allah katında melaikesi Kesyafil’ dir.Günü Cumartesi

Jüpiter Günü Perşembedir. Vekil melaikesi İsrafil’ dir. İlahi güzel adlardan intisabı olan adlar da Ya Kebir, Ya Müteal’ dir.

Mars Esmaül Hüsnadan Ya Malik, Ya Kuddüs adlarını taşır. Bu uydunun Allah katında vekil melaikesi Azrail’ dir. Günü Salı dır

Yukarıda alıntı yaptığım mesajı hayretler içinde okudum ve halada inanmakta güçlük çekiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çakraları çalıştırmak için meditasyonlara baktıysanız, renk, mantra çeşitli sesler (la,om,si gibi), ve tütsüler kullanılır.Bunları genelde normal görür herkes işin içine ne olduğu belirsiz sesler yerine zikir eklenince mi garip oluyor.

Zikirler ve Melekleri, Gezegenler ,günleri tütsüleri Muhyiddin-i Arabi nin kitabındandır Havass Saatleri kitabı

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Anladığım kadarıyla bu sitede hiçbir şey değişmemiş....

Güzel bir paylaşım bence dark moon,astral seyehate çıkmanın birçok yolu var her kişi kendine kolay gelen yöntemi kullanabilir vede kendi stilini geliştirebilir!

Bende kendi stilimi geliştirdim fakat dark moon gibi açıklamayı düşünmüyorum,onun gibi eleştirelere uğramamak için....

EMEĞE SAYGI GÜZELDİR.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle emeğim için teşekkür etmek istiyorum

Bence astral seyahat bilinç altımızın bize oynadığı bir yanılgıdan ibarettir , yada astral seyahat görcem diye hayal ler kurarak uyuyorsunuz ve rüyayı hayal ettiğiniz şey olarak algılıyorsunuz bilinç altı çok karmaşık bir yapıya sahiptir nasılki dejavu olayında kandırıyorsa bizi burdada öyle bir şey söz konusu

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...