Münzevi Büyücü Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2022 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2022 Forumda sınava girecek yada kendi işinde motivasyon ve başarıyı sağlamak isteyenlere basit bir maji uygulamasını paylaşmak istedim.Bu konu ile ilgili okul zamanlarında çok sıkıntılar çekiyordum.Kendimce yaptığım ufak araştırmadan sonra reçetemi çıkardım.Benim işime çok yaradı ve sizede iyi geleceğine inanıyorum dostlar. MALZEMELER 1.Susam (1 tatlı kaşığı) 2.Dört adet yonca 3.Bir Adet tarçın 4.Üç tatlı kaşığı nane 5.Gri ve yeşil renkli bileğinizi saracak uzunlukta ip. HAZIRLANIŞ Bütün malzemeleri bir kabın içine atıp güzelce dövüyoruz.Daha sonra 1 çay bardağı suyla karıştırıp kaynayana kadar pişiriyoruz.Gri ve yeşil ipleri birbirleri arasından geçirip 5 dakika boyunca sucak suda saat yönünde çevirerek karıştırıyoruz.Karışımı yaparken sınav,iş vb. başarılı olmak istediğimiz hadiseyi düşünüp başardığımızı imgeliyoruz.Bilekliğimiz hazır.Der çalışırken bilekliği takıyoruz ve çalışma sona erdiğinde çalıştığınız kitabın arasına koyuyorsunuz.Tekrar çalışacağınız zaman takıyorsunuz.Gireceğiniz sınavdada bilekliği takıyorsunuz.Gerçekten etkili.BAŞARILAR... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.