vhercle Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2007 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=MtsiTfVHShk Sanırım hepimizin vardır böyle çocukluk aşkları Kente yalnızlık gelirdi sen uyuyunca Yüzümde mevsim değişirdi uyandığında Bilmezdin gizliden seni sevdiğimi Aşkın içimde solardı adın bahardı Eteğini koştururdun sokağımızda Sokak sus pus olur sana bakardı Bilmezdin gizliden izlediğimi Gözlerim gözlerinden korkardı Hatırlıyorum adın Bahar’dı Sokakta bir bayramdı durakta bekleyişin Sanki sonsuz bir ayrılıktı okula gidişin Bilmezdin her sabah seni yolcu ettiğimi Yüreğim yol boyu ardından ağlardı Hatırlıyorum adın Bahar’dı. Ocak 9, 2013 gizemystery tarafından düzenlendi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 soner arıcanın en sevdıgım sarkılarından bı tanesı saogolasın vhercle abıcım paylasım ıcın! saygı ve sevgılerımle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Sen de sağol hocam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Sanırım hepimizin vardır böyle çocukluk aşkları kimin yokkı hocam!!!! hemen hemen hepımızın vardır!:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 hala hatırlıyorum bu şarkıyı güzel parcaydı tekrar hatrlattgn için sagol hocam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 6-7 yaşındayken hep soner arıca'yı dinlerdim,bir ara soyundu benim de hayallerimi yıkmıştı (çocuguz ya ) ama kendisini ve bu şarkıyı çok severim yinede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Ben bu şarkıdaki asıl payın Soner Arıca'nın değil Yılmaz Erdoğan'ın olduğunu düşünüyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 haklısın...klibi de cok anlamlı olmuştu şarkı ile uyumluydu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Çocukken çok dinlerdim ben bu şarkıyı Beni de çok etkiler..Teşekkürler ...Melankoliklik çöktü bana ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 gerçekten insanın iliklerinde hissettiği bi şarkı....... saolasın hatırımıza geldi sayende..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Siz de sağolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.