Münzevi Büyücü Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2022 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2022 (düzenlendi) yine geç oldu... Yelkovan ve akrep mücadelesine devam ederken. Dili çözülüverdi kalemin kağıda.Örümcek ağı tutmuş hislerde Kendinden arınmak için biraz daha kelime gerekliydi Cümleler koleksiyonunu doldurmak için Biraz yaşanmışlık, biraz öfke, tütün ve şarap Acele özgürleşmeliydi kire pasa batmış ruh Bizi uyuşturan dayanaklardan kurtulmalıydık o an Çünkü; Şehvani duyguların esaretindeydi münzevi Biraz yıkım ve kasırgalaşan yakarışın önünde bir şey duramazdı özgürlük için bedel gerekir, karanlık yollarda Karanlık leke tutmaz, kandıramazsın, girdap misali sarar aciz bedenini Yüzüme vuran silüetlere küçültüm kendimi ilk iş Yerin dibine girdim, dibe vurmadan bilezsin derinliği Sonra korkuya meydan okumak istedim Korkunun dikenli tellerinde parçaladım etimi Her şey daha gerçek geliyordu o an, korkunun kanadında çırpınırken Acı sonunda sana farkındalığı hediye ediyormuş.Yalnızlığı kuşanırsın hemen Kanın kırmızıya çalarken Yaşamının kalan yarısında; Bir an kesip atmak gerekir soysuz geçmişi, kaldığın yerin kenarına bırakıp Sonunda dudaklarına vurulan mühür olacak ölümün kokusu Dört eliyle seni senden almaya çalışır hayat ihtiraslı aldatmacaları ile Sen suyun berraklığında muhafaza etmeye çalışırsın, saydam bakan gözlerle sende kalanı Tabakalaşan öfkelerin olur, katmanına varan ve köpüren Kurtulmalısın münzevi, efkardan doğan efsunların yükselsin gök yüzüne Döngüsel doğada parlasın kutlu enerjin, öteden bulsun ruhun kutsal ışığı Yaşanılanların yanında, yaşanılamayanlara gülelim, şenşakrak bir kızgınlığın nefesinde Bahşedilen sahipliğindi senin kelebek kanadı cümleler uçuşurken gök yüzünde Bir anda; Kelimeler şatafatlı cümleler kurarken, heves doldu kalem kağıda o an.Yada ben öyle sandım... Mürekkebi hayal, kağıdı hasret, damarına basarcasına dolsun satırlar Arka planında yaşadıkların, hissetiklerinde kurarken köprüyü İnançlarındı kökünden ağaç olup yaprağa yeşili vad eden Kutsayalım döngüyü, yıldız tılsımında Suni hayatlarımız belki o zaman organik lezzeteki huzuru bulacak. Geçmişin sisli yıllarında kalan Münzevi.... Haziran 10, 2022 Münzevi Büyücü tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Münzevi Büyücü Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2022 Samimiyet tevazunun mahcubiyete sarılmasından gelir Kimi zaman dalgakıran tahammüller gerektirir Yağmalanmış duyguların pervasız gerçekliği içinde Dakikalardan dizili kolye yaptım saatlere Silsileli ruhumun rehperiydi asılı kalan ay Gece yıldızlardan oluşan tarikatını oluşturmuştu yine Gök kubbe yine ihtişamlı kurulumunu tamamlamıştı Kimine zindan gibi gelir içine zehrini akıttığı Henüz görülmemiş bir rüyadın uykusuzluğumun hapsinde Bende kabustan tabirin Yarım kalan bir intihardın cesaretin pençesinde Umudunu cebine koyup gitmek istedin bozuk para misali Sabah bütün cazgırlığıyla doğarken Gecenin elinden geri alıyordu dile gelen sırları Gündüzleri sevmiyorum; Güneşin sıradan bir yıldız olduğunu öğrendiğimden beri Münzevi'nin biri 04.03.2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Münzevi Büyücü Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2022 (düzenlendi) Geceyi yırtan çığlıklarım oldu İnzivada avazım çıkarcasına susarken Gözlerimden silüetim akar olur kasvetle Zaman iliklerime kadar işlerken Kurumaya yüz tutmuş yalnızlığındı davetin Kaç geceye sığdırmak lazım seni soluyarak İki çift kanat olur yüzsüz hasretin Ardına bile bakmadan kaçışlarım şahit Dudaklarıma kök salarken sessizliğin seremonisi Hadi dedim münzevi yap bakalım hayatın sağlamasını Geçmişin mazisine gömülmüştün Toprakta yeşeren filizlerdi yaşanmışlık rüzgarı Gel gidelim bu çıkmaz gerçekten Geceye dolalım mesela Karanlığı kıskandıran ışıklar saçalım Hayaldi belki hani hep bizim yekpare dünyamız Münzevi'nin biri 19.07.2010 Haziran 14, 2022 Münzevi Büyücü tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Münzevi Büyücü Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2022 Geceyi yırtan çığlıklarım oldu İnzivada avazım çıkarcasına susarken Gözlerimden silüetim akar olur kasvetle Zaman iliklerime kadar işlerken Kurumaya yüz tutmuş yalnızlığındı davetin Kaç geceye sığdırmak lazım seni soluyarak İki çift kanat olur yüzsüz hasretin Ardına bile bakmadan kaçışlarım şahit Dudaklarıma kök salarken sessizliğin seremonisi Hadi dedim münzevi yap bakalım hayatın sağlamasını Geçmişin mazisine gömülmüştün Toprakta yeşeren filizlerdi yaşanmışlık rüzgarı Gel gidelim bu çıkmaz gerçekten Geceye dolalım mesela Karanlığı kıskandıran ışıklar saçalım Hayaldi belki hani hep bizim yekpare dünyamız Münzevi'nin biri 19.07.2010 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.