Amoress Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2007 Yüz yüze dostluklar vardır; Güneşle ayçiçeğinin dostluğu, böyle bir dostluktur mesela. Ayçiçeği sabahtan akşama kadar hiç ayıramaz yüzünü güneşten... Uzak dostluklar vardır; Denizlerin ortasındaki bir adayla, dağların arasındaki bir göl, birbirlerinin uzak dostlarıdır. Dostluklarını gündüz kuşlarla, gece yıldızlarla iletirler birbirlerine... Sessiz dostluklar vardır; Dilsiz bir adamla, duymayan bir başka adamın elleri arasında sessiz bir dostluk oluşur. Herşeyden konuşur sessizce bu eller... Zorunlu dostluklar vardır; Pazar ile Pazartesinin dostluğu gibi. Pazar ağır bir gündür, Pazartesi hızlı bir gün... Ayak uyduramazlar birbirlerine. Ama dost olmak, yanyana durmak zorundadırlar... Uzun dostluklar vardır; İkindi güneşinin altında uzayan gölgeler birbirlerine kavuşurlar ve uzun boylu bir dostluk oluşur aralarında... Günün birinde ölen dostluklar vardır; Bir bahçe içindeki ahşap ev ile yanıbaşında duran ceviz ağacının dostluğu gibi... Bir gün kocaman elli adamlar ve kocaman gövdeli makineler o bahçeye girip de, bir süre sonra evin ve ceviz ağacının yerinde asık suratlı binalar yükseldiği zaman ölen dostluklar... Vakitsiz dostluklar vardır; Bir peçete, bir kağıt mendil vakitsizce dostu oluverir gözlerimizin... Ya da ayrılırken verilen bir dal karanfil ellerimize o anda gelen dostluktur... Bakımsız dostluklar vardır bir de... Zaten var, zaten dostuz deyip yıllarca bir telefonun, bir kaç cümlelik mektubun bile çok görüldüğü dostluklar... HİÇ BİR DOSTLUĞUN BAKIMSIZ KALMAMASI DİLEĞİYLE... GERÇEK DOSTLARINIZIN SiZi HİÇBİRZAMAN UNUTMAMALARI DiLEĞİYLE... Dostunu Unutan Dostlara... Gözyaslarim akti sel oldu sensizligin acisi gönlüme doldu zamanla anladimki bu dostlukta bir son buldu!! Ben giderken aglayan o gözler dönüsüme sevinmedi ben solarken sensizlige göz yaslarim hic dinmedi Senden ayrilirken dostum icimden bir parca koptu senden ayrilirken canim aslinda bir yarimi sende biraktim Ben hic asık olmamisim megerse Ben hic sevmemisim öyleyse Seni tanidigim gün ögrendim ben sevmeyi seninle anladim ben dostluk denen bu kavrami Megerse dostluk asktan yüceymis megerse dost dedigin seni senden cok severmis Ögrendim bende zamanla bu kavrami anladimki asksiz bi hayat oluyor ama dostsuz asla! Bana dostlugu ögreten kalbin simdi cok uzaklarda elimi uzatsam dokunabilirim aslinda ama artik sen bir şirin oldun ben ise bir mecnun ask denen bu kelimenin anlamini aramaktayiz ben hala sana dostum derken seni canimdan cok severken sen aski bana tercih ettin bana ögrettigin bu dostluk kavramini hice saydin Gözyaslarim gidisine degil dostum gözyaslarim sadece beni unutmana isyanim sana degil bitanem isyanim sadece sensiz gecen zamana! Senin icin akan her gözyasim seninle agladigim her an seni özledigim her gün hepsi sana feda olsun dostum Bana dostlugu sen ögrettin elbet unutmayida ögretecek biri cikacaktir karsima! 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 paylasım ıcın tsk amoress abı eyw!guzel bı yazı guzel bı şiir! saygı ve sevgılerımle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 çok güzell....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Güzeldi amor.. Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 eyw dostlar, tskler ayri ayri... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LasT DaY Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Megerse dostluk asktan yüceymis megerse dost dedigin seni senden cok severmis Ögrendim bende zamanla bu kavrami anladimki asksiz bi hayat oluyor ama dostsuz asla! Bana dostlugu ögreten kalbin simdi cok uzaklarda elimi uzatsam dokunabilirim aslinda sağol bu anlamlı yazıyı paylaştığın için.. dostunun değerini bilsende bazen onlar senin değerini bilmiyorlar.. 10 yıllık dostum beni sevgilisine tercih etti o artık gözümde 0 beraber geçirdiğimiz zamana acıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Ne alaka bilmem ama bana günebakanla sarmaşığın aşkını hatırlattın amoress. Sarmaşık günebakana güne bakan da güneşe aşık. Sarmaşık çok seviyor güne bakanı ama gel gör ki onun güneşten kendini alıp sarmaşığa baktığı yokmuş. Sarmaşık öyle aşıkmış ki dayanamamış söylemiş aşkını günebakana. Sonrada sarıldıkça sarılmış ona. Hiç bırakmamış. Fakat gün yeniden doğarken farketmiş ki sarmaşık günebakan eskisi gibi değildir sonra onu bırakmış. Kollarının arasından öylece düşüvermiş günebakan. Meğer günebakan güneşten o kadar süre ayrı kalınca daha fazla dayanamamış yaşamaya solup gitmiş ölmüş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 aynen buna benzer seyler benimde c0k basimdan gecti, oyüzden icimi dökmek istedim bu yaziyla... tskler yorumun icin.. -------------------- Ne alaka bilmem ama bana günebakanla sarmaşığın aşkını hatırlattın amoress. Sarmaşık günebakana güne bakan da güneşe aşık. Sarmaşık çok seviyor güne bakanı ama gel gör ki onun güneşten kendini alıp sarmaşığa baktığı yokmuş. Sarmaşık öyle aşıkmış ki dayanamamış söylemiş aşkını günebakana. Sonrada sarıldıkça sarılmış ona. Hiç bırakmamış. Fakat gün yeniden doğarken farketmiş ki sarmaşık günebakan eskisi gibi değildir sonra onu bırakmış. Kollarının arasından öylece düşüvermiş günebakan. Meğer günebakan güneşten o kadar süre ayrı kalınca daha fazla dayanamamış yaşamaya solup gitmiş ölmüş. c0k anlamli bir yazi Dolunay, Bana önceden c0k sevdigim birinin bana yaptigi davranisi hatirlatti nedense Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Senin icin akan her gözyasim seninle agladigim her an seni özledigim her gün hepsi sana feda olsun dostum Bana dostlugu sen ögrettin elbet unutmayida ögretecek biri cikacaktir karsima! dtoslukun dekerini tekrar anladıkm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 herşeyin sahteliğe döndüğü şu karmaşık alemde dostluklarımıza sahip çıkma dilekleriyle yüreğine sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Herşeyi tükettikleri ve mahvettikleri gibi bunu dostluğu da yansıttılar...Ne yazık ki!..Bam telime dokundun gene yalnız Şiirsel insan Amoress güzel bir paylaşım ..Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 ben bı kışıyı dost bıldım oda hayatımda en buyuk darbeyı bana attı artık kımseyı ne onun kadar sevebıldım nede kımseye guvenım kaldı. bu şiirı okuyunca gözlerım doldu saol paylasımın için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 biliyorsunuz..çok erken aldım hediyemi sizden... sizinkini vermek içinse çok geç,Dostlar.......................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 biliyorsunuz..çok erken aldım hediyemi sizden... sizinkini vermek içinse çok geç,Dostlar.......................... Hoşça kalın dostlarım benim hoşça kalın! Sizi canımda canımın içinde, kavgamı kafamda götürüyorum. Hoşça kalın dostlarım benim hoşça kalın... Resimlerdeki kuşlar gibi dizilip üstüne kumsalın, mendil sallamayın bana. İstemez... Ben dostların gözünde kendimi boylu boyumca görüyorum... A dostlar a kavga dostu iş kardeşi a yoldaşlar a..!!. Tek hecesiz elveda.. Geceler sürecek kapımın sürgüsünü, pencerelerde yıllar örecek örgüsünü. Ve ben bir kavga şarkısı gibi haykıracağım mapusane türküsünü. Yine görüşürüz dostlarım benim yine görüşürüz... Beraber güneşe güler, beraber dövüşürüz... A dostlar a kavga dostu iş kardeşi a yoldaşlar a..!!. ELVEDA..!!....... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 amonress harikasın ya ne diyebilirim ki diğer paylaşımların gibi muhteşem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 tskler hernan cortes Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.