sancarhan Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2022 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2022 Merhabalar ben biliyorum daha gelişme aşamasındayım witchcraftta fakat şimdiden öğrenmem beni daha bilinçli yapar Ankara'da coven varmı nasıl bulabilirim ve covene öğrenci olarak girmek mümkün mü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Toprak123 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2022 Var tabii ki, yeterli seviyeye geldiğinde onlar seni bulur merak etme. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sancarhan Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2022 peki nasıl buluyorlar nerden ulaşıyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Toprak123 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2022 Rüya ile haberleşme, haberci rüyalar ile seni yönlendiriyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sancarhan Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2022 Peki ben bulamazmıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Azazelderziel Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2022 On 8/20/2022 at 5:40 PM, sancarhan said: Merhabalar ben biliyorum daha gelişme aşamasındayım witchcraftta fakat şimdiden öğrenmem beni daha bilinçli yapar Ankara'da coven varmı nasıl bulabilirim ve covene öğrenci olarak girmek mümkün mü? merhabalar, kovanlar gizli topluluklardır istenmedikleri sürece bulunamazlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thegece Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2023 Aslında ilk başladığım zamanlar bende çok istiyordum ama bir şeyler oturunca zaman ve biraz enerjisel kader gerekli olduğunu hissetmeye başladım. Hem ankara da olduğunu sanmıyorum belki vardır beni almak istememişlerdir hahaha ama bir kovana katılmak hem onlar hem de kişi için büyük bir olay direk kovan var mı diye girebilineceğini sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2023 Kişisel tatmin amacı ile kurulmamış olan coven tarzı okuşumlar sipariş üzerine üye almazlar, ''büyü ve büyücüyü koruma, yaşatma derneği ''değilse 😀 mutlaka yolunuz kesişir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.