sancarhan Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2022 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2022 (düzenlendi) merhabalar ben nefilim olmak istiyorun nasıl olabilirim bilgi verirmisiniz Ağustos 21, 2022 sancarhan tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2022 Öncelikle ölmelisin.Ve ölünce ruhunu azazile yada baska düsmüs varlıklara satmalısın.cehennemdeki şeytani lejyonlara katılıp birsürü cinle demonla falan ilişkiye girmelisin ki derecen artsın.O zaman bile nefilim olma şansın milyonda 1 falan.ezeli düşmanım azazilin gözüne girebilirsen bir sekilde nefilim olursun ama bir işe yaramaz çünküçoktan ölmüştün unuttun mu? Demem o ki yaşıyorken nefilim olmanın tek yolu benim gibi üstün bir soydan gelmen,melek soyundan yani.doğuştan olur yani o iş,sonradan değil.sonradan olmanın yolunu üstte açıkladım zaten.Sen sen ol birdaha böyle bir konu açma yoksa kendini de beni de rezil edersin insanların gözünde.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sancarhan Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2022 Tamam kusruma bakmayın iyi geceler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.