Zjac Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2022 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2022 Teoride çok şey biliyorum ancak pratikte bir hiçim inisiye kabul edilmek için yazdığım kişi yüzyüze görüşmeden çırağı olamayacağımı söyledi bu genel bir kural mı biri beni çırak yaparsa çok mutlu olurum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kreuzberg06 Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2022 Bende merak ettim böyle kişileri nerden bulabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2022 Teorik bilgilerinizi pratiğe dökmek sizin elinizde .. Birinin çırağı olmak ya da bir order üyesi olmak bir coven ile beraber çalışmak tamamen tercih .. Genelde bu tarz oluşumlar üye kabulünü ince eleyip sık dokuyarak alır .. Birinin çırağı olmak ? bu kısmı anlamadım tam olarak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CatDealer Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2022 Franz Bardon - Hermesci Bilimlere Giriş de ki pratikleri yaparak, çırağı olmak istediğin kişi den çok daha fazla ilerleyebilir gelişebilirsin. John Michael Greer - Güç Çemberleri de aynı zaman da çok güzel bir pratik kitabıdır Franz Bardon çok daha farklı bi eğitim sunar(Rituel Maji) Güç Çemberlerinden Def etme çalışmasını yapıp Hermesci Bilimlere giriş in 8. seviyesine çıktıkdan sonra, hangisine devam edeceğine karar vermeni öneririm. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ardabltofficial Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2022 30.08.2022 - 12:12 tarihinde, nevermore yazdı: Teorik bilgilerinizi pratiğe dökmek sizin elinizde .. Birinin çırağı olmak ya da bir order üyesi olmak bir coven ile beraber çalışmak tamamen tercih .. Genelde bu tarz oluşumlar üye kabulünü ince eleyip sık dokuyarak alır .. Birinin çırağı olmak ? bu kısmı anlamadım tam olarak Lütfen maji majiyi ögretirmisiniz çoçuğum. Ölmek üzere internet de yaptıgım araştırmalar sonucunda maji. İle atlatan çok kişi olduğunu gördüm lütfen bana da öğretin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.