Jump to content

Fear Factor Olabileceklerin En Korkuncu

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Oldum olası midem kalkmadan izleyemedim şu programı böcekler yılanlar :ermm: Macera ruhları fazla bir evrim geçirmiş oraya katılanlrın :ermm: Yerim programını dokundurmam saçlarıma...İlginç insanlar :huh:

Yanıtlama zamanı:

parayı geçtim... sırf kırmızılı adama ne kadar cesur olduğumu göstermek için (karizma ayağına) katlanırdım bende nihahahahahaha:rofl:....yakışmışta hani:cool:

Yanıtlama zamanı:

kökü sende uzar nasılsa.......hiç dert etmezdim şahsen:D....örümcekli yengeçli (her iki hayvandan da asla haz etmediğim gibi korkarım aynı zamanda) kutuya kafamıda sokardım...(adrenalin tutkudur)....insan hayata bi kere gelio;)

Yanıtlama zamanı:

Uzar saçım falan ama...yaptıkları şey ne uğruna..2 dklık heyecan...Tercih meselesi ben yapamam açıkçası...Sen yapabilirsen kayda al seni izleriz :D

Yanıtlama zamanı:
Uzar saçım falan ama...yaptıkları şey ne uğruna..2 dklık heyecan...Tercih meselesi ben yapamam açıkçası...Sen yapabilirsen kayda al seni izleriz :D

yapıp kayda alırım....hayattada öyle tuhaf triplerim yoktur...lakin durup dururken sırf sana ispatlamak için yapmam....neden yapmam? çünkü sana ispat edip etmemek beni hiç irdelemiyor;)

Yanıtlama zamanı:

Bu şekil olayları adamın şeklini bozuyor :D Önce o kaslı insan azmanı şimdi bu :D Şekil yapıcam derken baya bir şekil oluyorlar cidden :D

Yanıtlama zamanı:

valla sandalyeyı gorunce ılk aklıma gelen elektrıge en uzun kım dayanacak oldu :):) ama sac kesımı acıkcası benı pek sarmadı

Yanıtlama zamanı:

sıs benimde gözüm yok zaten:D......olsun o para için bu saç stilini seve seve eğlenerek yaptırırdım.....;

ayrıyetten kaslı adma şekil yapmak için sçamalamış lakin... bu kız şekil yapmak için yapmıyor bu olayı... para kazanmak için yapıyor

Yanıtlama zamanı:

bizim berber de boyle kesiyodu cocukken.. :(.. bi de biz ustune para veriyoduk.. :D.. 25000 dolar icin mi.. ben varim.. :D..

Yanıtlama zamanı:

bu biraz çarkıfelek factor olmuş ya:confused:.. kendi cezasını kendi kafasıyla seçmiş..akılsız başın cezasını yine akılsız baş çekmiş burda.. katılınır mı hiç böyle yarışmaya ya:blink:.. saçların kökler ondada öyle kesildikten sonra uzayan saçtan hayır olmaz ki.. büyüklü küçüklü uzar.. sıfıra vurdurup tekrar uzamasını beklemesi lazım:nea:..

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...