amelia96 Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2022 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2022 Öncelikle şöyle söyleyeyim tam olarak ne olduğu hakkında bir bilgim yok. Bir kaç kişiye sordum ama cevap dahi alamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Gecenin üçünde birden biri veya ne olduğunu bilmediğim biri beni ritüel çemberine aldı. Okuduğun üzere açıp çıkmayı denediğim zaman beni kendisine doğru geri çekti. Hepsi bittiğinde kendimi kendimi çok tuhaf hissettim ardında da gece boyunca uyuyamadım. Hala da tuhaf hissediyorum sanki biri benden enerjimi almış gibi ama enerjiğim de. Ne olduğu hakkında hiçbir bilgim yok ve bilgim olmadan hissetmek de hiç hoş değil. Yardım ederseniz çok sevinirim. Beni çok rahatlatmış olursunuz çünkü hakikaten hiç hoş değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Binah Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2022 Yanit alamadınız mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Meraklı Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2022 08.09.2022 - 11:41 tarihinde, amelia96 yazdı: Öncelikle şöyle söyleyeyim tam olarak ne olduğu hakkında bir bilgim yok. Bir kaç kişiye sordum ama cevap dahi alamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Gecenin üçünde birden biri veya ne olduğunu bilmediğim biri beni ritüel çemberine aldı. Okuduğun üzere açıp çıkmayı denediğim zaman beni kendisine doğru geri çekti. Hepsi bittiğinde kendimi kendimi çok tuhaf hissettim ardında da gece boyunca uyuyamadım. Hala da tuhaf hissediyorum sanki biri benden enerjimi almış gibi ama enerjiğim de. Ne olduğu hakkında hiçbir bilgim yok ve bilgim olmadan hissetmek de hiç hoş değil. Yardım ederseniz çok sevinirim. Beni çok rahatlatmış olursunuz çünkü hakikaten hiç hoş değil. ""Gecenin üçünde birden biri veya ne olduğunu bilmediğim biri beni ritüel çemberine aldı"" derken? Ben biraz buraya takıldım yani bu nasıl oldu? Onun dışında bu konular maalesef uzmanlık alanım değil keşke yardım edebilseydim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.