Binah Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2022 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2022 Merhabalar, Uzun süre dinleri araştırdım ve inandığım bir din yok; şimdi ise inanır olduğum birşey yok. Sanki ille de inanılması gereken birşey olması gerekiyormuş gibi bazen hissediyorum ama bunu da mantığım ya da ruhum mu almıyor demeliyim bilmiyorum. Fakat ağırlık verdiğim bir yanım var, o da kendim...ben hissettiğim ve deneyimlediğimin izlerini sürmekten yana tercihimi kullanmaya başladım. Izler Okultizm içine getirdi beni...yanıtlarını bulmadığım şeylerin parçalarına ulaşırım umuduyla bazen kaygan zeminlerde dolaştım...kısaca, burada yeni üyeyim, bu gün. Birşeyler bulacağımı umit ediyorum. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
leya Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2022 umarim ait oldugun dini veya dusunceleri bulursunn 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2022 Hoşgeldin, hiçbir şeye inanmak zorunda değilsin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2022 niçin böyle bir zorunluluk hissediyorsunuz ki ? zaman içerisinde kendi doğruların oluşacak ve tek inandığın da onlar olacak bilginin ve anın tadını çıkartın sadece 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Binah Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2022 Aslında zorunluk hissetmiyorum ama ne olduğum ve kim olduğum konusu önem kazanıyor benim için...kim ve ne olduğumu bulmaya çalışıyorum çünkü, istikametim bu yolda olacak; olmak zorunda. Uç şeyler yaşadım ve yaşıyorum. Ciddiye almadım yılardır ama gözüme gözüme girmeye başladı. Ve bunların boşa olmadığı, birer mesaj olduklarına emin oldum. Işin güzel yönü hoşuma gitmeye ve bir amacın, asıl hayat anlamının daha netleşmeye başladığını anlıyorum. Sizleri biraz takip ettim, paylaşımlarınızı okudum. Konuları daha oturaklı ve ciddiyet içinde hissettim...Sorularım tabi ki olacaktır, her ne kadar pek kolay cevaplar çıkmasada. Her birinize şimdiden teşekkür ederim .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Novaedex Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2023 Zorunluluk hissetmediğini düşünerek kendine yalan söylüyorsun. Bir doğaüstülük ve mutlak bi dinin varlığına inandığın kelimelerinden belli oluyor, yaşananların bir mesaj olduğunu düşünmen ve bu arayış içine girmen bile bunu gösteriyor. Eğer kendine mutlak ve ezeli bir din yapısı arıyorsan ne kadar okuduğun ve araştırdığın değil, kendini ne kadar bulduğun da bir o kadar önemli. Kendini bir yapıt olarak görmeyi ve hangi ihtiyaçtan ortaya çıktığını sorgulayabilirsin örneğin. Hiçbir sorunun cevabı kolay değil. Başkalarının her zaman farklı düşünceleri olacaktır. Sorulara hazır cevaplar aramaktansa hepsini kendin cevaplayabilecek erdeme ulaşmayı dene. Birsürü öğreti peşinden aynı anda koşturupta arasından doğruyu seçemezsin, hepsi birbirinin önüne geçmek için başka safsatalar çıkarır ve önündeki yolu budaklandırır. Umarım hala aktifsindirde cevabını görebilirim. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.