Binah Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2022 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2022 Paralel dünyalardan bahsedilir; bilemem ,çünkü sayısız çok seylerden bahsediliyor. Binlerce yıldır bilgiler bu güne kadar kollektif bilinçlerle şekil değiştirmiş ve neyin doğru, daha gerçek olduğunu anlamak mümkün olmamıştır; bunu çok düşündüm. Ve bireysel olarak yaşanmış, deneylenmiş olayların kişinin doğrusu olabileceği fikrini edindim. Tanrılar, melekler vs. hepsini bizler yaratıyormuşuz ve kadimlerin bu güne gelen hikayelerine tutunmuş her birini farklı yorumlarla yaşattığımızı düşünüyorum bazen... Misal; Kuran da geçen Tuğba ağacını hepimiz biliriz az çok ve bu ağacın Tevrat'da Hayat Ağacı olduğunu da...Size bunun bir yıldız olduğunu söylesem, ne kadar rağbet görür? Bu bilginin yeni oluşu olduğundan kabul görmeyeceği kesin ama bunun asırlar sonra bazi hikâyelerin bu gün gündeme geldiği gibi gelmeyeceğini kim söyleyebilir?...sanırım hiç kimse. Peki gerçekliği ne kadardır? Bunu görenin ve yaşayanın dışında sadece bir hikaye olarak kalır ama buna benzeri şeyi yaşayanın bu bilgiye farklı yorumlar katarak başka şeye dönüştürür ya da bu parçayı geliştirip bir resmi tamamlayabilir. Bilgi muhteşem bir şeydir. Buna varmak ise derin araştırı ve sabrı ve tabii hayat amacının da bu olmasını gerektirir...Evren samimiyeti ve tutkuyu geri çevirmez. Bunu insan nüfuzunun kaçı bilir gercek olarak? Ben araştırıyorum, ama bir farkla! duyduğum şeyi değil yaşadığım ve gördüklerimi...Bunun için buradayım şimdilik. Bir iz bir parça bilincime kıvılcım çakdırabilir ya da birbirimizi tamamlatabilir...Kimbilir? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.