vhercle Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2007 (düzenlendi) Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Kod Eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 turkıs yılan!:D:D:rofl::rofl:oldurecez baska caresı yok!:D:D babacım cok guzel ya ewy! sagol paylasım ıcın! saygı ve sevgılerımle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Felaket yahu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Evet şu anki gördüğünüz bir yılan. Vur,vur şahin abi Dur la yemek yerken günah Ye yiğenim ye afiyet olsun ha,birazdan yiyeceğini göreceksin Son yemeğin olsun ha nihahahah:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seyyar Diyari Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 En iyisi ağzındayken öldürelim ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 guyruundan dutiym mi.. .. abi bu zeherli midir.. eyv vherc.. yakin zamanda en cok guldugum videodur heralde.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Harbiden güzeldi ama ilk izlediğimde kırıldım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 bunlar bizim köylü beha.... gorgma ya ne gorguyon... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 ağzında hortum war turkish yılan olayı kopardı beni sağol paylaşım için ne güldüm yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.