vhercle Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2007 Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2007 (düzenlendi) Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Kod Eklendi Alıntı
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 turkıs yılan!:D:D:rofl::rofl:oldurecez baska caresı yok!:D:D babacım cok guzel ya ewy! sagol paylasım ıcın! saygı ve sevgılerımle!!! Alıntı
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Evet şu anki gördüğünüz bir yılan. Vur,vur şahin abi Dur la yemek yerken günah Ye yiğenim ye afiyet olsun ha,birazdan yiyeceğini göreceksin Son yemeğin olsun ha nihahahah:D Alıntı
Seyyar Diyari Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 En iyisi ağzındayken öldürelim ! Alıntı
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 guyruundan dutiym mi.. .. abi bu zeherli midir.. eyv vherc.. yakin zamanda en cok guldugum videodur heralde.. .. Alıntı
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Harbiden güzeldi ama ilk izlediğimde kırıldım:D Alıntı
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 bunlar bizim köylü beha.... gorgma ya ne gorguyon... 1 Alıntı
cgds33 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 ağzında hortum war turkish yılan olayı kopardı beni sağol paylaşım için ne güldüm yaa Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.