rtkynyx Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2022 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2022 Önerebileceğiniz büyü için kaynak olabilecek bu foruma benzer yabancı siteler var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rtkynyx Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2022 Sanırım daha önce forumda görmüştüm ancak forum değiştikten sonra bazı şeyleri bulamıyorum. Keşke ekran görüntüsü vs alsaydım. Kimse de cevap vermedi neredeyse 20 gündür? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Azalin Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2022 Telegramda https://t.me/PaperOcult böyle bir sayfa var türkçe ama işine yarayabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rtkynyx Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2022 19 hours ago, Azalin said: Telegramda https://t.me/PaperOcult böyle bir sayfa var türkçe ama işine yarayabilir Çok teşekkür ederim. 🙏☺️ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Meraklı Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2022 24.10.2022 - 16:27 tarihinde, rtkynyx yazdı: Sanırım daha önce forumda görmüştüm ancak forum değiştikten sonra bazı şeyleri bulamıyorum. Keşke ekran görüntüsü vs alsaydım. Kimse de cevap vermedi neredeyse 20 gündür? ...keşke ekran görüntüsü vs alsaydim... Bu duruma o kadar çok düşüyorumki ve sitede bende bir şey görüyorum bir iki ay sonra yok olmuş oluyo😢 umarım aradığını bulmuşsundur \_( '_' )_/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rtkynyx Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2022 On 11/2/2022 at 2:56 AM, Meraklı said: ...keşke ekran görüntüsü vs alsaydim... Bu duruma o kadar çok düşüyorumki ve sitede bende bir şey görüyorum bir iki ay sonra yok olmuş oluyo😢 umarım aradığını bulmuşsundur \_( '_' )_/ Hayır bulamadım ya. Bazılarının linkleri çıkıyor ancak sayfaya ulaşılamıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gadreel Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2022 Büyüyü arama amacınız nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rtkynyx Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2022 On 11/5/2022 at 1:18 AM, Gadreel said: Büyüyü arama amacınız nedir? İrade gücüyle enerjiyi belli bir konuda yönlendirmek diyebiliriz 🤔 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Era Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2022 On 11/5/2022 at 1:18 AM, Gadreel said: Büyüyü arama amacınız nedir? Büyü hangi amaçlara hizmet eder acaba, haddimi aştıysam affola Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gadreel Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2022 8 saat önce, Era yazdı: Büyü hangi amaçlara hizmet eder acaba, haddimi aştıysam affola Güzel bir soru. Büyü, içerisinde duyguların/enerjinin en yoğunu olanlarından (nefreti, sevgiyi, korkuyu) ve fedakarlığı içeren çoğu amaca hizmet edebilir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rtkynyx Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2022 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2022 11 hours ago, Gadreel said: Güzel bir soru. Büyü, içerisinde duyguların/enerjinin en yoğunu olanlarından (nefreti, sevgiyi, korkuyu) ve fedakarlığı içeren çoğu amaca hizmet edebilir. Evet bu yüzden bir yöntemi var değil mi? O yöntemleri araştırmak ve kendimizi geliştirmek için bu arayışımız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gadreel Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2022 19 dakika önce, rtkynyx yazdı: Evet bu yüzden bir yöntemi var değil mi? O yöntemleri araştırmak ve kendimizi geliştirmek için bu arayışımız. Araştırırken bu tür şeylerin geri dönüşünü ve bedelini de lütfen iyi öğreniniz o halde. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Era Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2022 On 11/10/2022 at 2:38 PM, Gadreel said: Araştırırken bu tür şeylerin geri dönüşünü ve bedelini de lütfen iyi öğreniniz o halde. Nerden başlamalıyım peki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gadreel Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2022 16.11.2022 - 16:44 tarihinde, Era yazdı: Nerden başlamalıyım peki Bu konuda kaynak/yol gösterebilecek insan bulmak zor zira büyüyü yapmakla büyüye yönlendirmek arasında pek fark yok. Ayrıca değeri olan bilgileri insan kendisinde saklamaya yatkındır. Sorunuzun yanıtı bende değil maalesef. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sssxxx Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2023 Zamanın su gibi geçtiği şu alemde nefsi bazı tatminler için karşılığının çok ağır olduğu bu işlere hiç girmemek en iyisidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Binah Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2023 08.11.2022 - 15:28 tarihinde, rtkynyx yazdı: İrade gücüyle enerjiyi belli bir konuda yönlendirmek diyebiliriz 🤔 Bunu yine de deneyebilirsiniz, önce iradenizi güçlendirerek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
prettyrecklesswitch7 Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2023 27.10.2022 - 19:00 tarihinde, Azalin yazdı: Telegramda https://t.me/PaperOcult böyle bir sayfa var türkçe ama işine yarayabilir bu sayfanın sahibine ulaşabilir mıyım çünkü içindeki bazı bilgiler benim daha önce üyesi olduğum siteden alma " bookofshadows.com " sitesinden alma. o sitedeki pdflere ulaşmam lazım bilen yardımcı olabilir mi acil lütfen.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.