Jump to content

Tanrısal Enerjiler Ve Bir Cadının İzlemesi Gereken Adımlar

Valtnius

Önerilen Mesajlar

Öncelikle bu çalışmalar ve bilgiler sadece tecrübe odaklı bilgilerdir ve sürekli olarak güncellenecek bir konu başlığı olduğu için takipte kalmanızı öneririm. 

Öncelikle her insanda ve varlıkta olduğu gibi tüm varlıklar birbirine ve kendisine karşı uyguladığı bir enerji çekimi vardır. Kimileri buna sihir ,enerji alanı , aura veya kütlesel çekim alanı gibi bir çok isim kullanılmaktadır. Şahsen ben sadece enerji diyorum ve bu enerjiyi görmeye başladıktan sonra her yerimizi kuşattığını fark etmeye başlıyorsunuz. Yaşamın olduğu her yerde enerji bulunmaktadır buna hücresel boyutta olan varlıklar organizmalarda dahildir ve hepsi benzer enerjiler yaymaktadır çünkü henüz bir insan olarak algılarımız bir cadı da olsak ölümlü bir bedende olduğumuz için sınırlıdır. Bu makalemde bunu hissetmeyi öğrenmenize yardım etmeye çalışacağım.

Öncelikle bir noktadan başlamak için istemeniz gerekmektedir. Sihir bir anda var olan bir şey değildir. Sihir yoktan var edilen veya vardan yok edilebilecek bir şey değildir. Tıpkı ellerinizi birbirine sürttüğünüzde oluşan statik ve potansiyel enerji gibi düşünebilirsiniz ve büyü olarak adlandırdığımız şeyinde sürtme sonucu oluşan ısı gibi bu eylemin sonucunda oluşan bir ürün olduğunu fark edeceksiniz. Sihir benim gibi bir empath için istek, arzular ve duygularımın aracılığı zanaat gösteriyor. Öncelikle çok basit bir örnek vereceğim sihirle küçük  bir kıvılcım veya alev oluşturmak istiyorsunuz. O alevi oluşturmak için istemeniz gerekmektedir. İstemekten bahsettiğim sadece alevin yanmasını istemek yeterli bir sebep ve duyguya anlama sahip olmaz. Bir amaç ve neden olmadan sihiri yönlendirmeyi istemek sadece kendini avutmaktır ve işe yaramaz. Çünkü basitçe sihir oyun oynamak için olan bir oyuncak  su tabancası değildir; bitkileri ve bahçeye yaşam vermek için kullanabileceğiniz bir hortumdur. Öncelikle bir hayaliniz olmalı ki bir amacınız olsun ve ondan sonra yeterli bir iradeniz olsun ki isteyebilin.

Şimdi Enerjiyi hissetmeniz ve görebilmeniz için başlangıçta yapabileceğiniz bir kaç çalışmadan bahsetmek istiyorum. Ben bu çalışmaya Moon Light ( Ay Işığı ) çalışması olarak adlandırmaktayım. Öncelikle kendinizi tüm düşüncelerinizden arındırmalı ve sakin bir ruh haline sahip olmanız gerekmektedir. Ayı görebileceğiniz bir konuma geçmeli kendinizi rahatça ayı ve yıldızları izleyebileceğiniz bir konum almalısınız. Adından da anlaşabileceği gibi önemli nokta Ay. Şimdi yapmanız gereken kendinizi tüm dış dünyadan soyutlamanız gerekmektedir. Ses için kulaklıkta dikkatinizi dağıtmayacak ve ruh durumunuzu bozmayacak bir şarkı açmanız uygun olacaktır. Mümkün olduğunca ışıkları söndürün ve ay ile baş başa kalmaya çalışın. Aydan enerjisini sizinle paylaşmasını isteyin ve dikkatlice onu izleyin. Bir süre sonra yaydığı ışığı çevresindeki enerjiyi görebileceksiniz. Genelde Ay Mavi ,Yeşil ,Sarı ve Turuncu olacak şekilde enerji yayar (Bazı özel tarihler hariç ). Işığın size doğru çekildiğini görecek ve size uzandığını görmeye başlayacaksınız. O ışığı içinize doğru akmasına izin verin ve Ay'a teşekkür etmeyi ihmal etmeyin.  Artık enerjileri hissetmeye ve görmeye bir adım attınız ve bu sizin henüz ilk adımınız olacak. Zaman içerisinde Ay ile farklı çalışmalarda bulunabilirsiniz Cadılar için Ay'ın farklı bir yeri vardır. Çünkü doğduğumuz ilk geceden itibaren ay bizi gözler ve ne kadar fark etmesekte yolumuzu aydınlatır. 

Şimdilik bu kadar haftaya tanrısal varlıklarla olan enerjilerden bahsedeceğim beklemede kalın teşekkürler okuduğunuz için

• Teşekkür 2
  • Confused 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...